reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
To nie będziesz musiała się później odchudzać ;D A jak wyniki masz prawidłowe to bądź spokojna. Skoro to jest dobry lekarz to wie co robi. Dzidziuś żyje i pewnie wszystko co zjesz idzie w Maluszka. Twoje łożysko bardzo dobrze przewodzi pokarm i mały dostaje to co powinien niezbędnego do życia a sama czujesz że kopie dość mocno to musi mieś na to siły prawda?

Kociak tak mi sie dobrze siedzi/leży, że nie chce mis ię wstać po miarę, ale gin mnie dzisiaj ważył i u niego wyszedł 1 kg więcej jak u mnie tydzień temu

Aniulka wolala bym wiecej wazyc zjechalam z wagi i sie boje ze to sie zle skonczy wypadalo by zeby troche tylek mi sie powiekszyl i biodra zeby pozniej nie bylo problemow :( nie wiem ja sie zabardzo nie znam moze wiecej sieje paniki :)

No mam nadzieje, że w brzuszek mi wchodzi
chociaz muszę przyznać, że byliśmy dzisaj z męzem w sklepie i kupowaliśmy letnia sukienkę dla mnie
i czułam się jak hipopotamowa
byc może , że lekko wyolbrzymiam ale tak sie czułam
i jeszcze miałam ubrane rajstopkowe kolanówki i wygladałam jak Maryśka
ale kiecka fajna - rozciągliwa i kolorowa, więc mąż mi kupił ;D

Hi hi hi Wyobrazam sobie jak musialo to wygladac :) niedwano kupilam sobie spodnie ciazowe i na to taka sumieneczke jeszcze nawet tego nie zalozylam bo wtedy bym smiesznie wygladala :) zwlaszcza ze jestem niska a w luznych ciuszkach to wiadomo jak sie wyglada ;) mala kulka ;D

Miednica dopiero teraz zaczyna przygotowania do porodu, więc bioderka Ci się napewno trochę rozejdą. A brzuszek masz?

Melanie nie przejmuj sie ja też się tak czuję a do tego mam cyce jak donice jak tak dalej będzie to za 2 miesiące będę berety nosić zamiast staników

Jakis mam :) juz zaczyna coraz wiecej widac widze po minach ludzi jak sie ogladaja :) male z wielkim brzuchem ;D ;D

reklama
Do góry