reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
No to Kociak nie jest z Toba tak źle, chyba lekko panikujesz.
Melani, ostatnie zdjęcia jakie miałaś w tej rózowej bluzeczce było niezłe. Ciąża Ci słyży i rośniesz proporcjonalnie hihihi :laugh:
Ja postanowiłam sobie że nie będę kupować typowo ciążowych ciuchów żeby nie czuć się jak hipopotamica i na razie nie mam z tym problemów. Jedynie bawelniane bluzeczki mogłyby być ciut dłuższe ;)
Najważniejsze że nasi panowie nas nie przestali lubić ::)

przejdzie mu ;)
obudź go kładąc jego rękę na Twój brzuch ;D

dziekuję za określenie proporcjonalnie - bardzo je lubię ;D

nieproporcjonalni ludzie są nieatrakcyjni moim zdaniem ale co zrobić jak natura tak zadziałała...
ja sie cieszę, że jestem w miarę proporcjonalna chociaz dłuższe nogi były by mile widziane.... ;)

Melanie ja mysle ze chyba normalnie wygladalam wczesniej tylko jestem niska mam 165 jakos tak i teraz najczesciej chodzilam w plaszczykach i jeszcze teraz ten brzuszek dochodzi wiec bede wygladac jak balwanek ;D ;D A co do mojego to kiedys mu przejdzie juz staram sie nie krzyczec na niego o nic :laugh: u was tez sa jeszcze takie kijowe pogody ?

Melani ma rację.... a faceci lubią jak sie do nich trochę połasić....

Melanie to tak jak ja! Też wszystko może być ale nóżki jak u kaczuszki hihihi ;D Nie mam ani bardzo krótkich ani krzywych ale wolałabym żeby były ciut dłuższe. Ratuję się butami na obcasach albo na koturnach, choć ostatnio wychodzą z mody. U nas króluja balerinki ale sobie nie kupię bo dopiero bym śmiesznie wyglądała. A jeszcze z mężem pod pachę to już całkiem, mój mężulek jest wysoki i ma dłuuuuugaśne nogi ( jak modelka)Wciąż mu ich zazdroszcze.

U mnie zimno i wciąż pada.
Jakieś kompleksy straszne masz Kociaczku.... ja mam 3cm więcej od Ciebie i nie uważam żebym była jakaś malutka....

:laugh: dobre chyba kazda chodzi w butach na obcasie teraz w zime byly modne buty na tym cieniutkim koturnie i latem tez chyba takie bede bo widze ze we wszystkich sklepach sa ale my chyba sie nie zalapiemy na takie buty :( nie wiem jak wy ale ja juz mam problemy bardzo mnie lydki bola i chodze teraz caly czas w butach na plaskim spodzie

Wkleila bym swoje zdjecie a raczej mojego bebola ktore sobie sama robilam :mad: bo oczywiscie nie mozna sie w tym domu o to doprosic ::) ale cos mi sie zdaje ze nic z niego nie bedzie i w dodatku zabawy nie wiem do ktorej godziny bo bym robila to pierwszy raz :(

reklama
Mnie od kilku dni nóżki bolą
a moj wzrost to 167cm, więc nie wiele więcej od 165 a też nie mam siebie za niską.
Mój mąz ma 180, wię jak ubiorę obcasiki, to jest git ;D

I tez bardzo lubi jak sie do niego łaszę ;D

Dzisiaj u mnie było dużo słońca ale był też grad i deszcz

Do góry