reklama
No to Kociak nie jest z Toba tak źle, chyba lekko panikujesz.
Melani, ostatnie zdjęcia jakie miałaś w tej rózowej bluzeczce było niezłe. Ciąża Ci słyży i rośniesz proporcjonalnie hihihi :laugh:
Ja postanowiłam sobie że nie będę kupować typowo ciążowych ciuchów żeby nie czuć się jak hipopotamica i na razie nie mam z tym problemów. Jedynie bawelniane bluzeczki mogłyby być ciut dłuższe
Najważniejsze że nasi panowie nas nie przestali lubić :
Melani, ostatnie zdjęcia jakie miałaś w tej rózowej bluzeczce było niezłe. Ciąża Ci słyży i rośniesz proporcjonalnie hihihi :laugh:
Ja postanowiłam sobie że nie będę kupować typowo ciążowych ciuchów żeby nie czuć się jak hipopotamica i na razie nie mam z tym problemów. Jedynie bawelniane bluzeczki mogłyby być ciut dłuższe
Najważniejsze że nasi panowie nas nie przestali lubić :
M
Melanie
Gość
przejdzie mu
obudź go kładąc jego rękę na Twój brzuch ;D
dziekuję za określenie proporcjonalnie - bardzo je lubię ;D
nieproporcjonalni ludzie są nieatrakcyjni moim zdaniem ale co zrobić jak natura tak zadziałała...
ja sie cieszę, że jestem w miarę proporcjonalna chociaz dłuższe nogi były by mile widziane....
obudź go kładąc jego rękę na Twój brzuch ;D
dziekuję za określenie proporcjonalnie - bardzo je lubię ;D
nieproporcjonalni ludzie są nieatrakcyjni moim zdaniem ale co zrobić jak natura tak zadziałała...
ja sie cieszę, że jestem w miarę proporcjonalna chociaz dłuższe nogi były by mile widziane....
Melanie ja mysle ze chyba normalnie wygladalam wczesniej tylko jestem niska mam 165 jakos tak i teraz najczesciej chodzilam w plaszczykach i jeszcze teraz ten brzuszek dochodzi wiec bede wygladac jak balwanek ;D ;D A co do mojego to kiedys mu przejdzie juz staram sie nie krzyczec na niego o nic :laugh: u was tez sa jeszcze takie kijowe pogody ?
Melani ma rację.... a faceci lubią jak sie do nich trochę połasić....
Melanie to tak jak ja! Też wszystko może być ale nóżki jak u kaczuszki hihihi ;D Nie mam ani bardzo krótkich ani krzywych ale wolałabym żeby były ciut dłuższe. Ratuję się butami na obcasach albo na koturnach, choć ostatnio wychodzą z mody. U nas króluja balerinki ale sobie nie kupię bo dopiero bym śmiesznie wyglądała. A jeszcze z mężem pod pachę to już całkiem, mój mężulek jest wysoki i ma dłuuuuugaśne nogi ( jak modelka)Wciąż mu ich zazdroszcze.
Melanie to tak jak ja! Też wszystko może być ale nóżki jak u kaczuszki hihihi ;D Nie mam ani bardzo krótkich ani krzywych ale wolałabym żeby były ciut dłuższe. Ratuję się butami na obcasach albo na koturnach, choć ostatnio wychodzą z mody. U nas króluja balerinki ale sobie nie kupię bo dopiero bym śmiesznie wyglądała. A jeszcze z mężem pod pachę to już całkiem, mój mężulek jest wysoki i ma dłuuuuugaśne nogi ( jak modelka)Wciąż mu ich zazdroszcze.
:laugh: dobre chyba kazda chodzi w butach na obcasie teraz w zime byly modne buty na tym cieniutkim koturnie i latem tez chyba takie bede bo widze ze we wszystkich sklepach sa ale my chyba sie nie zalapiemy na takie buty nie wiem jak wy ale ja juz mam problemy bardzo mnie lydki bola i chodze teraz caly czas w butach na plaskim spodzie
Wkleila bym swoje zdjecie a raczej mojego bebola ktore sobie sama robilam bo oczywiscie nie mozna sie w tym domu o to doprosic : ale cos mi sie zdaje ze nic z niego nie bedzie i w dodatku zabawy nie wiem do ktorej godziny bo bym robila to pierwszy raz
reklama
M
Melanie
Gość
Mnie od kilku dni nóżki bolą
a moj wzrost to 167cm, więc nie wiele więcej od 165 a też nie mam siebie za niską.
Mój mąz ma 180, wię jak ubiorę obcasiki, to jest git ;D
I tez bardzo lubi jak sie do niego łaszę ;D
Dzisiaj u mnie było dużo słońca ale był też grad i deszcz
a moj wzrost to 167cm, więc nie wiele więcej od 165 a też nie mam siebie za niską.
Mój mąz ma 180, wię jak ubiorę obcasiki, to jest git ;D
I tez bardzo lubi jak sie do niego łaszę ;D
Dzisiaj u mnie było dużo słońca ale był też grad i deszcz