reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka to dobrze ze dzidzia rozwija sie tak jak trzeba :) kurcze dzieki temu usg mogla bym sie wiele dowiedziec :mad: a tu jak narazie sie nie dowiem

reklama
Kociaczku, idz sobie do innego doktorka tylko na usg. Nie musisz swojemu lekarzowi o tym wspominać a Ty będziesz spokojna że z dzidzią wszystko ok. Widzę że bardzo się denerwujesz. Ja na Twoim miejscu wybrałabym się na usg gdzie indziej. Ale nie martw sie bo na pewno wszystko jest w porządku

Ja nie wiem co robic Ani nie wiem czy to bedzie chlopiec czy dziewczynak Jakiej jest wielkosci czy ma 2 nogi czy gdzies jedna zgubil :) to byl akurat zart Taksamo mam czeste bolesci brzucha i nie zrobi mi usg zeby zobaczyc co sie tam dzieje tylko mi nospe kaze brac a to i tak nic nie daje moze na kilka godzin przestaje bolec

Wiesz co? Tak sobie myślę że ten Twój ginekolog to chyba już nie jest zbyt młody skoro jeszcze Ciebie "rodził". Może był dobry ze 20 lat temu jak Twoja mama była młodsza? Może warto zmienić go na nowszy model? Nie zawsze lekarze starej daty są najlepsi. Nie mam zamiaru ujmować tutaj nikomu wiedzy doświadczenia i talentu ale może poprostu popadł już w rutynę? Idż na próbę do kogoś innego, może będziesz bardziej zadowolona?

Kociak pisze:
Ztego co mowi moja rodzina to ten lekarz jest najlepszy Jego ojciec prowadzil mojej mamy ciaze jak ja sie mialam urodzic i moj brat :p
Moze zle troszke napisalam to ale chodzilo o to ze teraz ja chodze do jego syna tamten juz nie zyje :( A co do lekarzy to zwiedzilam juz 3 i ten jest niby najlepszy tylko to usg ze mi nie robi to mnie najbardziej denerwuje :mad:

Ups! Przepraszam! Źle przeczytałam! Chyba muszę zacząć nosić okulary. No to ja już nie wiem jak Ci poradzić. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Nie denerwuj się, na pewno wszystko jest ok. Serduszko bije miarowo to jest bardzo ważne. Ja też miałam robione usg dopiero 3 raz i to tylko dlatego że miałam bardzo wysoko macicę i lekarz myślał że może moja ciąża jest starsza. Teraz pewnie zrobi mi dopiero za jakieś 2 miesiące.Albo wcale. ;D :) ;) :-[

reklama
Do góry