reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ja wczoraj przepłakałam cały dzień dziś jest już lepiej ale urlop się skończył i trzeba iść do pracy a tam burdel 😭 Do tego cycki mnie zaczęły boleć. Zawsze się zastanawiam czemu raz bolą mnie tydzień przed okresem a czasem 2-3 dni przed - hormony głupieją ? Na ten cykl się nie nastawiam wiec jak najszybciej chciałabym zacząć kolejny w tu okres dopiero przewidziany za 8 dni 🙈 a tak z innej beczki macie jakies sposoby na stres wyciszenie się ? Co Wam pomaga ?
Ja mam mate pranamat, jak poleże na kolcach to tak mnie napier...ale jak złaze to czuję taki luz .Odrazu relaks.
Dodatkowo polecam.medytacje z YT.
A w ogóle, no moze nie na wyciszenue ale ostatnio zaczęłam słuchać podcastów ks Szostaka, nie jestem jakoś mocno religijna ale gość do mnie przemawia.
Stosowałyście lamette 3-7 dnia cyklu ??? Od tego zaczynam i jestem ciekawa czy coś będzie
Ja dwa cykle i biel na testach ciążowych 🙄
Ja stosuję letrozol od 3 do 7 dc. I już pierwszego dnia jak wezmę tabletkę, to czuję, że jajniki pracują :)
Też tak mam
Przyjaciółka też ją widzi więc to nie moje zwidy, oby beta potwierdziła 😁
Trzymam kciuki;)

Ode mnie tylko mały update. Jutro o 13:40 transfer. Jak dobrze pójdzie zgłoszę się na październikowym wątku u @anyżowe_love z datą testowania 😘 A dziś zamiast się relaksować i afirmować, to spędziłam ze 3 godziny u dentysty i jedno jest pewne - jestem teraz dużo biedniejsza 😂
Wam też tak księżyc w ryj świeci? No spać się nie da…
Gratulacje wielkie dla nowych kreseczek - niech z tych kreseczek będą piękne bobaski 😁

reklama
Ode mnie tylko mały update. Jutro o 13:40 transfer. Jak dobrze pójdzie zgłoszę się na październikowym wątku u @anyżowe_love z datą testowania 😘 A dziś zamiast się relaksować i afirmować, to spędziłam ze 3 godziny u dentysty i jedno jest pewne - jestem teraz dużo biedniejsza 😂
Wam też tak księżyc w ryj świeci? No spać się nie da…
Gratulacje wielkie dla nowych kreseczek - niech z tych kreseczek będą piękne bobaski 😁
Trzymam kciuki niezmiennie za Ciebie🤗 i czekam oczywiście na Twoje testowanie❤ na pewno nie jestem w tym sama, wszystkie Ci kibicujemy✊✊
Nie powiem - wczoraj księżyc był uporczywy,świeciło tak, że przebijało przez żaluzje, dzisiejsza noc przespana, pewnie dlatego, że byłam po wczorajszym dniu chyba zmęczona- 20 tyś. Kroków w pracy plus po pracy trochę zajęć domowych.
Ja też zawsze po dentyście czuję biedę😬 i mam wrażenie, że mam słabe te zębiska, bo zawsze mam coś do roboty w tej jamie ustnej, kiedy bym nie poszła 😅

Do góry