reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ja wczoraj przepłakałam cały dzień dziś jest już lepiej ale urlop się skończył i trzeba iść do pracy a tam burdel 😭 Do tego cycki mnie zaczęły boleć. Zawsze się zastanawiam czemu raz bolą mnie tydzień przed okresem a czasem 2-3 dni przed - hormony głupieją ? Na ten cykl się nie nastawiam wiec jak najszybciej chciałabym zacząć kolejny w tu okres dopiero przewidziany za 8 dni 🙈 a tak z innej beczki macie jakies sposoby na stres wyciszenie się ? Co Wam pomaga ?
Ja mam mate pranamat, jak poleże na kolcach to tak mnie napier...ale jak złaze to czuję taki luz .Odrazu relaks.
Dodatkowo polecam.medytacje z YT.
A w ogóle, no moze nie na wyciszenue ale ostatnio zaczęłam słuchać podcastów ks Szostaka, nie jestem jakoś mocno religijna ale gość do mnie przemawia.
Stosowałyście lamette 3-7 dnia cyklu ??? Od tego zaczynam i jestem ciekawa czy coś będzie
Ja dwa cykle i biel na testach ciążowych 🙄
Ja stosuję letrozol od 3 do 7 dc. I już pierwszego dnia jak wezmę tabletkę, to czuję, że jajniki pracują :)
Też tak mam
Przyjaciółka też ją widzi więc to nie moje zwidy, oby beta potwierdziła 😁
Trzymam kciuki;)

Ode mnie tylko mały update. Jutro o 13:40 transfer. Jak dobrze pójdzie zgłoszę się na październikowym wątku u @anyżowe_love z datą testowania 😘 A dziś zamiast się relaksować i afirmować, to spędziłam ze 3 godziny u dentysty i jedno jest pewne - jestem teraz dużo biedniejsza 😂
Wam też tak księżyc w ryj świeci? No spać się nie da…
Gratulacje wielkie dla nowych kreseczek - niech z tych kreseczek będą piękne bobaski 😁

reklama
Ode mnie tylko mały update. Jutro o 13:40 transfer. Jak dobrze pójdzie zgłoszę się na październikowym wątku u @anyżowe_love z datą testowania 😘 A dziś zamiast się relaksować i afirmować, to spędziłam ze 3 godziny u dentysty i jedno jest pewne - jestem teraz dużo biedniejsza 😂
Wam też tak księżyc w ryj świeci? No spać się nie da…
Gratulacje wielkie dla nowych kreseczek - niech z tych kreseczek będą piękne bobaski 😁
Trzymam kciuki niezmiennie za Ciebie🤗 i czekam oczywiście na Twoje testowanie❤ na pewno nie jestem w tym sama, wszystkie Ci kibicujemy✊✊
Nie powiem - wczoraj księżyc był uporczywy,świeciło tak, że przebijało przez żaluzje, dzisiejsza noc przespana, pewnie dlatego, że byłam po wczorajszym dniu chyba zmęczona- 20 tyś. Kroków w pracy plus po pracy trochę zajęć domowych.
Ja też zawsze po dentyście czuję biedę😬 i mam wrażenie, że mam słabe te zębiska, bo zawsze mam coś do roboty w tej jamie ustnej, kiedy bym nie poszła 😅

Do góry