Kosinka94
Moderator
Człowiek się całe życie uczy, dobrze wiedziećBrak witaminy B1, magnez, potas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Człowiek się całe życie uczy, dobrze wiedziećBrak witaminy B1, magnez, potas
O bardzo ciekawe. Czas zrobić sobie badania...Brak witaminy B1, magnez, potas
Takie ogólne to on je jak cukierki, bo dużo biegaJa na razie mojemu zamówiłam Solgar Male Multiple jako taki ogólny kompleks witamin i minerałów na wzmocnienie No i na razie je
Ja mam mate pranamat, jak poleże na kolcach to tak mnie napier...ale jak złaze to czuję taki luz .Odrazu relaks.Ja wczoraj przepłakałam cały dzień dziś jest już lepiej ale urlop się skończył i trzeba iść do pracy a tam burdel Do tego cycki mnie zaczęły boleć. Zawsze się zastanawiam czemu raz bolą mnie tydzień przed okresem a czasem 2-3 dni przed - hormony głupieją ? Na ten cykl się nie nastawiam wiec jak najszybciej chciałabym zacząć kolejny w tu okres dopiero przewidziany za 8 dni a tak z innej beczki macie jakies sposoby na stres wyciszenie się ? Co Wam pomaga ?
Ja dwa cykle i biel na testach ciążowychStosowałyście lamette 3-7 dnia cyklu ??? Od tego zaczynam i jestem ciekawa czy coś będzie
Też tak mamJa stosuję letrozol od 3 do 7 dc. I już pierwszego dnia jak wezmę tabletkę, to czuję, że jajniki pracują
Trzymam kciukiPrzyjaciółka też ją widzi więc to nie moje zwidy, oby beta potwierdziła
Wszystkiego najlepszego dla maleństwa (już nie takiego maleństwa) i duuuuużo zdrówkaU nas choroba kaszel w nocy tak męczy że nie da się spać. Szczęście że osłuchowo ok, ale zapalenie tchawicy i ciężko nam zwalczyć. A od dziś na liczniku ma 5 lat
Trzymam kciuki niezmiennie za Ciebie i czekam oczywiście na Twoje testowanie❤ na pewno nie jestem w tym sama, wszystkie Ci kibicujemyOde mnie tylko mały update. Jutro o 13:40 transfer. Jak dobrze pójdzie zgłoszę się na październikowym wątku u @anyżowe_love z datą testowania A dziś zamiast się relaksować i afirmować, to spędziłam ze 3 godziny u dentysty i jedno jest pewne - jestem teraz dużo biedniejsza
Wam też tak księżyc w ryj świeci? No spać się nie da…
Gratulacje wielkie dla nowych kreseczek - niech z tych kreseczek będą piękne bobaski