reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
A który masz dpo?

Ja od wczoraj chodzę mega wkurzona na cały świat, ciekawe czy to jakiś znak czy zwykły PMS 😆😆
Cześć dziewczyny, u mnie niestety 12 dpo i negatyw także w tym cyklu kończę przygodę z testowaniem 🤷🏼‍♀️ Piersi nadal mrowią, czuję się „dziwnie”. Pewnie trafiły mi się jakieś wahania hormonalne na koniec cyklu. No nic, za chwilę kolejny cykl :) Flo liczy mi dzisiaj 11 dpo nie wiem dlaczego. Apka chyba zaczyna liczenie dopiero od dnia następnego, a ja zawsze liczyłam od dnia przewidywanej owu, chyba źle liczyłam. Tak czy siak nic z tego. Jeśli miałabym implantację te 3 doby temu, wtedy co mnie tak bolało podbrzusze i miałam biegunkę, to dziś na teście 10 coś by było, nie ma co się łudzić.

Ostatnia edycja:
U mnie bardzo dziwny cykl 🤷 szybko się zaczął, mam totalny brak objawów okresu płodnego, robię testy owulacyjne i jak jutro nie będą ciemne to pewnie będzie bezowulacyjny 🤷 Spróbuję się umówić do lekarza, bo wypadałoby skontrolować cytologię i nadżerkę po roku 🙈 Powinnam ją wymrozić ale znam kilka historii, gdzie po mrożeniu już nie udało się zajść w ciążę i tak liczę, że po drugim bobasów ogarnę 🙈

Jeszcze jest czas 🤞🤞🤞🤞🤞
No niby tak ale nie powiem - entuzjazm trochę oklapnął🤪
Cześć dziewczyny, u mnie niestety 12 dpo i negatyw także w tym cyklu kończę przygodę z testowaniem 🤷🏼‍♀️ Piersi nadal mrowią, czuję się „dziwnie”. Pewnie trafiły mi się jakieś wahania hormonalne na koniec cyklu. No nic, za chwilę kolejny cykl :) Flo liczy mi dzisiaj 11 dpo nie wiem dlaczego. Apka chyba zaczyna liczenie dopiero od dnia następnego, a ja zawsze liczyłam od dnia przewidywanej owu, chyba źle liczyłam. Tak czy siak nic z tego. Jeśli miałabym implantację te 3 doby temu, wtedy co mnie tak bolało podbrzusze i miałam biegunkę, to dziś na teście 10 coś by było, nie ma co się łudzić.
Szkoda, że się nie udało. Ja jeszcze jutro za testuję i jak będzie biało to chyba Lipton.. Od następnego cyklu wdrożę niepokalanek chyba

reklama
No niby tak ale nie powiem - entuzjazm trochę oklapnął🤪

Szkoda, że się nie udało. Ja jeszcze jutro za testuję i jak będzie biało to chyba Lipton.. Od następnego cyklu wdrożę niepokalanek chyba
Kurcze kusicie tym niepokalankiem 🙈 trzeba się zabrać za siebie 🤔 jakaś morfologia, żelazo na 100% u mnie do sprawdzenia

Do góry