reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Część 🙂 na testowanie jestem zapisana jutro, ale dziejszy test nie pozostawiała złudzeń - bielsze nie będzie. Czuje na sobie oddech @, w sumie tak ma przyjść. Mam do Was pytanie. Zastanawiam się nad badaniami hormonalnymi w 3dc, tylko czy jest sens jak u mnie cykle jak w zegarku? Nie robiłam ich wcześnie i podejrzewam, że to za sprawą regularności i tego że owulacja zawsze była na monitoringu, to nie zostały mi zlecone. Nie wiem co robić, a czasu na zastanawianie mało. Podzielcie się swoją opinią 🙏
Kontrolnie podstawowe zawsze można zrobić tak myślę :) Ja np. przed staraniami zrobiłam morfologię, tarczycę, usg piersi, usg t., usg tarczycy, cytologię, żelazo, ferrytynę, miałam jeszcze zrobić progesteron i badania na jelita, ale już to odłożyłam, bo miałam chwilowo dość badań :p

reklama
Część 🙂 na testowanie jestem zapisana jutro, ale dziejszy test nie pozostawiała złudzeń - bielsze nie będzie. Czuje na sobie oddech @, w sumie tak ma przyjść. Mam do Was pytanie. Zastanawiam się nad badaniami hormonalnymi w 3dc, tylko czy jest sens jak u mnie cykle jak w zegarku? Nie robiłam ich wcześnie i podejrzewam, że to za sprawą regularności i tego że owulacja zawsze była na monitoringu, to nie zostały mi zlecone. Nie wiem co robić, a czasu na zastanawianie mało. Podzielcie się swoją opinią 🙏
Ja bym zrobiła. Choćby po to żeby upewnić się, że wszystko jest w normie :)

Rób rób :)
Badań nigdy dosyć :) uważam tez ze im szybciej tym lepiej, jeśli będą jakieś deficyty to szybko się za to weźmiesz i ogarniesz temat :)

Przyjrzałem się jak to było u mnie w pierwszej ciąży. Cykle 28-29 dni i teścik pokazał pozytyw dopiero 27 dc - ale już 8 dpo mam jakże elokwentna notatke (sorry za język) „nakurwija mnie cycki” 🤣🤣

A tu nic :p ech wkrocze dumnym krokiem w staraczkowy październik raczej 🙈
Ja też wczoraj i dziś sprawdzam objawy z ciąży z synem 😂 Niestety straciłam dane ze starej aplikacji, ale szukam sobie tu na forum co tam pisałam 😂 U mnie na razie podobnie, czyli wiele się nie dzieje. Dziś z kolei jestem totalnie wykończona, bolą mnie lędźwie, rano miałam dreszcze, a teraz jestem cała spocona z gorąca 😆 Zapowiada się wspaniały dzień xD Ja w ciąży z synem pozytyw 13 dpo (wcześniej nie robiłam). 14 dpo miałam betę 350.

Ja też wczoraj i dziś sprawdzam objawy z ciąży z synem 😂 Niestety straciłam dane ze starej aplikacji, ale szukam sobie tu na forum co tam pisałam 😂 U mnie na razie podobnie, czyli wiele się nie dzieje. Dziś z kolei jestem totalnie wykończona, bolą mnie lędźwie, rano miałam dreszcze, a teraz jestem cała spocona z gorąca 😆 Zapowiada się wspaniały dzień xD Ja w ciąży z synem pozytyw 13 dpo (wcześniej nie robiłam). 14 dpo miałam betę 350.
Ja już po „wykończeniu” mówiłabym „to jest to” 🤣
Czekamy zatem 🙈 tik tak tik tak tik tak :D

reklama
Do góry