reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

U mnie ostatnio ciągle spiny - niby wraca wszystko do normy ale to bardzo stresujący okres. Wiem jedno, że chcemy tego samego równie mocno i równie mocno przeżywamy porażkę . No i przez starania, napięcie i wszystkie złe rzeczy które dzieją się od początku roku oddaliliśmy się od siebie - budujemy to wszystko od nowa ale bywa ciężko .
To taka ironia właśnie długich starań. Wbrew pozorom potrafia poróżnić niestety. Ale cel jest wspólny ❤️

reklama
Dziewczyny jest sens te owulaki dalej robić? Jestem już tak zniechęcona 😔 ani owulaki ani temp nie współpracuje w tym cyklu 😔

Załączniki

• Screenshot_2023-09-17-11-43-21-690_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_2023-09-17-11-43-21-690_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 61
  • Screenshot_2023-09-17-11-43-33-249_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_2023-09-17-11-43-33-249_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    93,6 KB · Wyświetleń: 57
Podczas okresu boli was ogólnie podbrzusze ,czy np 1 strona?Ja raczej miesiaczki mam bezbolesne ,a dziś napieprza prawa strona😟
U mnie od czasu poronienia zero bólu, delikatnie coś tam..ale nie mogę powiedzieć,że jest to uciążliwe.

Ostatnia edycja:
Hej laski.
Ja na to testowanie trochę za szybko się wpisałam, coś źle policzyłam.
Dziś zrobiłam pinka 11 dpo. i wydawało mi się że cień rzuca to okienko plastikowe. Miałam go wyrzucić ale go rozebrałam.
Tak ciężko ogarnąć te kreskę aparatem No nie da się w żadnym świetle dziadówka nie chce się ładnie złapać.
Jestem cykl po biochemie.
Test powtórzę, bo to może fałsz dla oczu.
A i 8 dpo proga miałam 15 przy normie 14,5 dla fazy lutealnej.
Na zdj 1 widać wyraźnie!! Trzymam kciuki by to nie była fałszywka!!!

Hej laski.
Ja na to testowanie trochę za szybko się wpisałam, coś źle policzyłam.
Dziś zrobiłam pinka 11 dpo. i wydawało mi się że cień rzuca to okienko plastikowe. Miałam go wyrzucić ale go rozebrałam.
Tak ciężko ogarnąć te kreskę aparatem No nie da się w żadnym świetle dziadówka nie chce się ładnie złapać.
Jestem cykl po biochemie.
Test powtórzę, bo to może fałsz dla oczu.
A i 8 dpo proga miałam 15 przy normie 14,5 dla fazy lutealnej.
Widać n 1 foto kreskę jak nic🤞

U mnie dziś 9dpo i biało. Poza bólem piersi wyjątkowo nie mam jeszcze żadnych innych objawów. Chciałam powtórzyć ten wymaz we wtorek, ale mam taki grafik, że nie dam rady i jednak w kolejnym cyklu z pewnością już się nie zmieścimy z tą drożnością, więc na spokojnie zrobię sobie po okresie. Dobrze, że już przynajmniej złość na całą tę sytuację mi przeszła. Miłej niedzieli dziewczyny. :)
Jeszcze może coś wysikasz🤞
Ja 9dpo nawet nie zaczynam.
Testuje albo 10 albo 11 dpo.
Ważne, że nastrój już lepszy🙂

reklama
Jak przed torbielą w czasie okresu jak coś bolało to całe podbrzusze,po wyleczonej torbieli kilka miesięcy nic,wczoraj zaczęło się plamienie,a dziś tak prawy jajnik (chyba to jajnik)napieprza,że nie idzie wyrobic

Do góry