reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
A czy stosujesz coś na poprawę AMH? Czytałam, np. że niskie żelazo, ferrytyna i B12 mogą obniżać amh. U mnie by się zgadało. Czekam teraz na jadłospis od dietetyczki, która specjalizuje się w niepłodności, ale zastanawiam się, czy Wy macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Ja akurat żelazo i ferrytynę mam bardzo dobrą, a nawet w nadmiarze, więc u mnie to nie to 😄 raczej bym u siebie zgoniła na czynnik genetyczny, bo u mnie w rodzinie kobiety w młodym wieku przechodzą menopauzę. Teoretycznie się mówi, że nie można podnieść rezerwy, jedyne co to poprawić jakość. Ja na poprawę biorę koenzym q10, l-karnityne i wit d3.

Wątpię by się udało bo temperatura powoli leci w dół. Dziś tylko 36.86 wczoraj było 36.89..do tego mówiłam sobie że wcześniej niż 2 dni przed miesiączką nie będę testować 🙈
To jest wciąż wysoka temperatura, nie każda w ciąży ma 37, zalezy jak np też spadła w czasie owulacji jak rowno i nizej niz 36, to ciąża byla nawet przy 36.70+... Także temperatura jest pomocna, coś mowi, ale niczego nie przesądza.

reklama
Do góry