Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny trochę krepujace pytanie ale wysłałam faceta na badanie nasienia z posiewem. I teraz zastanawiam sie czy moge z nim byc w lab zeby bylo mu raźniej I co jest dozwolone np zeby mu pomóc?
Też się zastanawiam. Dopiero co mówiłam, że zaczynają się wakacje i nawet nie zdążymy się obejrzeć, a już będzie jesień...Dziewczyny może Wy wiecie, jakim cudem to już praktycznie połowa września? masakra jak mi czas szybko ucieka ostatnio. Nawet okres się skończył tak szybko jak nigdy, dwa dni i tyle
Super, gratulacjeNo są, beta 43.2
Ja dziś widziałam na spacerze panią w kozakach, wiec dla niektórych już jest jesień.. a nawet zimaTeż się zastanawiam. Dopiero co mówiłam, że zaczynają się wakacje i nawet nie zdążymy się obejrzeć, a już będzie jesień...
Chałka dodaj jeszcze 10latJak mi napiszesz, że Twoja starość, to 30 lat to padnę Gratuluje 2 maluchów Trzymam kciuki za trójeczkę!
Mi to się tak dłuży od tego testu do wizyty u gina, że według mnie to powinien być już listopad
Ja idę w 6 i to jest maksimum mojej cierpliwości A gdybym nie mogła robić bety, to bym tam w dzień niewystąpienia miesiączki czekała pod drzwiami chybaChałka dodaj jeszcze 10lat
Dziękuję za kciuki
Oo tak - od pozytywnego testu do pierwszej wizyty to jest dramat... Ja mieszkam za granicą, więc najwcześniej mogę przyjść w 8tyg. ale w Norwegii o ile się nie mylę to jeszcze później
Szkoda, że trzeba tyle czekać do terminu miesiączki w niewiedzy-jakby nie mogło być jakiegoś znaku 1dpo np. nie wiem-zagilgotałoby mnie w szyjce i już wiem, że się udało
Widzę i jaDziewczyny, zrobiłam dzisiaj testy, czy ja dobrze widzę??Zobacz załącznik 1566475
WspanialeNo są, beta 43.2
O mi też coś szybko okres się skończył. Owulka ma niby byc ok 22. Ale nie ma co czekać zaczynamy od jutra starania.Dziewczyny może Wy wiecie, jakim cudem to już praktycznie połowa września? masakra jak mi czas szybko ucieka ostatnio. Nawet okres się skończył tak szybko jak nigdy, dwa dni i tyle