reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

@Chałka Ta kobieta jest ogólnie dość mądrą osoba, tylko lubi sobie wypić. Myślę że zrezygnowała z alko (przynajmniej mama taką nadzieje).

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny trochę krepujace pytanie ale wysłałam faceta na badanie nasienia z posiewem. I teraz zastanawiam sie czy moge z nim byc w lab zeby bylo mu raźniej 😉 I co jest dozwolone np 🍦zeby mu pomóc?

Nie no🍦z pewnością odpada. Próbka mogłaby być zanieczyszczona śliną, co nie jest pożądane, tym bardziej, że ma być posiew.

Dziewczyny może Wy wiecie, jakim cudem to już praktycznie połowa września? 😂 masakra jak mi czas szybko ucieka ostatnio. Nawet okres się skończył tak szybko jak nigdy, dwa dni i tyle 🙈
Też się zastanawiam. Dopiero co mówiłam, że zaczynają się wakacje i nawet nie zdążymy się obejrzeć, a już będzie jesień... 🤪

Jak mi napiszesz, że Twoja starość, to 30 lat to padnę ;) Gratuluje 2 maluchów :) Trzymam kciuki za trójeczkę!

Mi to się tak dłuży od tego testu do wizyty u gina, że według mnie to powinien być już listopad 😀
Chałka dodaj jeszcze 10lat 😆
Dziękuję za kciuki :)

Oo tak - od pozytywnego testu do pierwszej wizyty to jest dramat... Ja mieszkam za granicą, więc najwcześniej mogę przyjść w 8tyg.🙄 ale w Norwegii o ile się nie mylę to jeszcze później 🤦🏼‍♀️

Szkoda, że trzeba tyle czekać do terminu miesiączki w niewiedzy-jakby nie mogło być jakiegoś znaku 1dpo np. nie wiem-zagilgotałoby mnie w szyjce i już wiem, że się udało 🤣🤣🤣

Chałka dodaj jeszcze 10lat 😆
Dziękuję za kciuki :)

Oo tak - od pozytywnego testu do pierwszej wizyty to jest dramat... Ja mieszkam za granicą, więc najwcześniej mogę przyjść w 8tyg.🙄 ale w Norwegii o ile się nie mylę to jeszcze później 🤦🏼‍♀️

Szkoda, że trzeba tyle czekać do terminu miesiączki w niewiedzy-jakby nie mogło być jakiegoś znaku 1dpo np. nie wiem-zagilgotałoby mnie w szyjce i już wiem, że się udało 🤣🤣🤣
Ja idę w 6 i to jest maksimum mojej cierpliwości :D A gdybym nie mogła robić bety, to bym tam w dzień niewystąpienia miesiączki czekała pod drzwiami chyba :D

reklama
Dziewczyny może Wy wiecie, jakim cudem to już praktycznie połowa września? 😂 masakra jak mi czas szybko ucieka ostatnio. Nawet okres się skończył tak szybko jak nigdy, dwa dni i tyle 🙈
O mi też coś szybko okres się skończył. Owulka ma niby byc ok 22. Ale nie ma co czekać zaczynamy od jutra starania. 😁

Do góry