Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez byłam w 6 tygodniu ciąży na pierwszej wizycie u ginekologa i to było idealnie. Bez badania bety tyle wytrzymałam Po traumie po poronieniu na myśl o badaniu bety chciało mi się wyć ze stresu, wiec tego badania nie zrobiłam. Ale nie bierzcie ze mnie przykładu jak cos, bo badanie bety jest wazne! ☝Ja idę w 6 i to jest maksimum mojej cierpliwości A gdybym nie mogła robić bety, to bym tam w dzień niewystąpienia miesiączki czekała pod drzwiami chyba
A jesteś na stymulacji?Dodatkowo rozważam też po tym cyklu pomiar temperatury, bo tonący brzytwy się chyta
A że jestem człowiekiem, który lubi mieć poczucie , że robi większość z tego co może z palety aktualnych możliwości w zasięgu ręki- poświęcę się po tej porażce.
Także będę potrzebowała pomocy w interpretacji, i będę się uśmiechała szeroko do tych które mierzą
Nie, a czemu pytasz?A jesteś na stymulacji?
A nie sądzicie, ze to średnie miejsce na tego typu dyskusje? Wśród dziewczyn zmagających się z niepłodnością, nie mających dzieci, mających problem z utrzymaniem ciąży?Ja tez byłam w 6 tygodniu ciąży na pierwszej wizycie u ginekologa i to było idealnie. Bez badania bety tyle wytrzymałam Po traumie po poronieniu na myśl o badaniu bety chciało mi się wyć ze stresu, wiec tego badania nie zrobiłam. Ale nie bierzcie ze mnie przykładu jak cos, bo badanie bety jest wazne! ☝
Być może masz racje. Osobiście nie miałam na celu nikogo tu urazić jakąkolwiek wiadomością, wiec jeśli ktoś poczuł się dotknięty czytaniem czegokolwiek ode mnie, to od siebie przepraszam!A nie sądzicie, ze to średnie miejsce na tego typu dyskusje? Wśród dziewczyn zmagających się z niepłodnością, nie mających dzieci, mających problem z utrzymaniem ciąży?
To Wasza decyzjaDziewczyny trochę krepujace pytanie ale wysłałam faceta na badanie nasienia z posiewem. I teraz zastanawiam sie czy moge z nim byc w lab zeby bylo mu raźniej I co jest dozwolone np zeby mu pomóc?
No pięknie! GratulujęNo są, beta 43.2
Ja zawsze wyłapywałam pik, a odkąd mam stymulację, to graniczy z cudem - owulaki raz są ciemne zaraz jasne i tak naprawdę wiem o owu tylko z usg. Nawet śluzu nie mam żadnego przy stymulacji, a wczesniej to on zwiastował nadchodzącą owu.Nie, a czemu pytasz?
Nawet nie wiedziałam, że stymulacja może być winna takim wybarwianiem testów owu i zmianie śluzu.Ja zawsze wyłapywałam pik, a odkąd mam stymulację, to graniczy z cudem - owulaki raz są ciemne zaraz jasne i tak naprawdę wiem o owu tylko z usg. Nawet śluzu nie mam żadnego przy stymulacji, a wczesniej to on zwiastował nadchodzącą owu.