Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze widzisz, bo ja tez widzę Ruszaj na betę!Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj testy, czy ja dobrze widzę??Zobacz załącznik 1566475
Śliczne kreseczki! Czekamy na wyniki bety!Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj testy, czy ja dobrze widzę??Zobacz załącznik 1566475
Widać. Który jesteś dpo? Miałaś ovi?Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj testy, czy ja dobrze widzę??Zobacz załącznik 1566475
No ja widzeDziewczyny, zrobiłam dzisiaj testy, czy ja dobrze widzę??Zobacz załącznik 1566475
Ja też widzę!Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj testy, czy ja dobrze widzę??Zobacz załącznik 1566475
Miałam zastrzyk z ovi w 12dc, dzisiaj jest 27dc, a po owulacji albo 13 albo 14 dzień - nie jestem pewna kiedy dokładnie byłaWidać. Który jesteś dpo? Miałaś ovi?
Super, więc wygląda na to, że się udało. Idziesz na betę?Miałam zastrzyk z ovi w 12dc, dzisiaj jest 27dc, a po owulacji albo 13 albo 14 dzień - nie jestem pewna kiedy dokładnie była
Widać widaćDziewczyny, zrobiłam dzisiaj testy, czy ja dobrze widzę??Zobacz załącznik 1566475