reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Cześć wszystkim, udanego dnia ❤️
Ja właśnie zrobiłam test owu i kreska w sumie ciemniejsza niż wczoraj. Zobaczymy. Zrobię jeszcze jeden później. Myślicie, żeby trzymać się jednej firmy testów teraz? Czy jak nagle zrobię jakiś innej firmy, to nie zakłamie wyniku?
Jesli będziesz porównywać stopień wybarwienia to lepiej te same stosować.

Zrobilam test.
Kreska taka sama. Moze minimalnie ciemniejsza. O co chodzi....
Spokojnie, dwa dni temu miałam kreskę jaśniejszą niż dzień wcześniej i w dodatku plamiłam wieczorem. Nastepnego ranka po plamieniu nie było śladu, a beta prawidłowo urosła.

Poczekaj na wynik bety i zrób jutro przyrost (najlepiej o tej samej godzienie, co wczoraj).

reklama
Cześć wszystkim, udanego dnia ❤️
Ja właśnie zrobiłam test owu i kreska w sumie ciemniejsza niż wczoraj. Zobaczymy. Zrobię jeszcze jeden później. Myślicie, żeby trzymać się jednej firmy testów teraz? Czy jak nagle zrobię jakiś innej firmy, to nie zakłamie wyniku?
Lepiej chyba zostać przy tej samej firmie. Ewentualnie robić przez jakiś czas z dwóch

Do góry