reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja właśnie umówiłam się na wizytę do polecanego ginekologa u mnie w mieście na 24.10, więc jeszcze w następnym cyklu. Tak ustawiłam, żeby to był potencjalnie okres płodny jak się nic nie poprzesuwa, więc liczę że będzie jakiś dorodny pęcherzyk. Ale w takim razie chyba sobie badania hormonalne w środę odpuszczę i zrobię w następnym cyklu, żeby być na świeżo. Teoretycznie w tym cyklu chciałam zrobić pauzę, bo termin wypadłby na idealnie w połowie czerwca a dopiero co kupiłam bilety na Podsiadło na 15.06.2024 😅 ale z drugiej strony cichy głosik w głowie podpowiada, że mogłaby to równie dobrze być wizyta już ciążowa. Ech, trudne wybory. 😅

reklama
Ja właśnie umówiłam się na wizytę do polecanego ginekologa u mnie w mieście na 24.10, więc jeszcze w następnym cyklu. Tak ustawiłam, żeby to był potencjalnie okres płodny jak się nic nie poprzesuwa, więc liczę że będzie jakiś dorodny pęcherzyk. Ale w takim razie chyba sobie badania hormonalne w środę odpuszczę i zrobię w następnym cyklu, żeby być na świeżo. Teoretycznie w tym cyklu chciałam zrobić pauzę, bo termin wypadłby na idealnie w połowie czerwca a dopiero co kupiłam bilety na Podsiadło na 15.06.2024 😅 ale z drugiej strony cichy głosik w głowie podpowiada, że mogłaby to równie dobrze być wizyta już ciążowa. Ech, trudne wybory. 😅
Zdecydowanie życzę Ci żeby była to wizyta ciążowa :)

Dzisiaj 11dpo i biało, więc @Mademoiselle_Nika można zaznaczyć negatyw i czekam na okres. Ostatni dupek dzisiaj i koniec... trochę się zawiodłam tym cyklem bo tak ładnie sie zapowiadał w ilości sexów, pęcherzyk pękł dobrych rozmiarów i ma dodatek sam (bez ovi), owu w 17dc co u mnie z 3 dni wcześniej niż zwykle.... ehhhh tak ładnie żarło i zdechło ;(
Zbieram w tym tyg koronę z ziemi i spróbuję ją wsadzić z powrotem w kolejnym cyklu.

Dzisiaj 11dpo i biało, więc @Mademoiselle_Nika można zaznaczyć negatyw i czekam na okres. Ostatni dupek dzisiaj i koniec... trochę się zawiodłam tym cyklem bo tak ładnie sie zapowiadał w ilości sexów, pęcherzyk pękł dobrych rozmiarów i ma dodatek sam (bez ovi), owu w 17dc co u mnie z 3 dni wcześniej niż zwykle.... ehhhh tak ładnie żarło i zdechło ;(
Zbieram w tym tyg koronę z ziemi i spróbuję ją wsadzić z powrotem w kolejnym cyklu.
Ale okresu jeszcze nie ma?

Dziewczyny oczywiscie nie wytrzymalam do dnia testowania, ktory sama sobie zreszta wyznaczylam :p
Jest 8/9 DPO wiec raczej nie mialo szansy sie cos pojawic a tu zonk. Ja widze cien. Nie mam odwagi ocenic czy szary czy rozowy. Jest mi aż słabo.
Jestem w pracy i nie moge sie na niczym skupic. Powtorzylabym test ale mam szanse dopiero po pracy pozno popoludniu, a wiem ze to w sumie kiepski pomysl bo jak z rannego jest cien to z popoludniowego bedzie biel i moja rozpacz
Ale pewnie i tak to sobie zrobie.

Na zdj to tego cienia prawie nie widac.
Ale cos naprawde majaczy.
Oczywiscie ogladalam go z kazdej mozliwej strony.
Ten cien pojawil sie praktycznie od razu
I wiem ze to glupie ale zabralam ten obsikany test ze soba do pracy, jak najwiekszy skarb przechowuje go w opakowaniu po chusteczkach higienicznych w torebce XD
Jutro z rana zrób następny coś chce się pokazać ale nie widzę czy w szarych czy w różowych odcieniach..🤞

Ostatnia edycja:

Załączniki

• Screenshot_20230911_120536_Premom.jpg
    Screenshot_20230911_120536_Premom.jpg
    210,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry