reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Mąż kupił ale o czułości 25🙈 taki mu dali w aptece.. więc chyba bez sensu teraz robić. Zrobię jutro z rana i pojadę na betę jak coś. Chyba, ze jutro przywita mnie okres ;)

Ogólnie u mnie zawsze było biało na testach, nawet jak je sprawdzałam po dłuższym czasie, więc ta kreska mi namieszała.
U nas w aptekach jeśli się nie upomniesz to wciskają 25

U nas w aptekach jeśli się nie upomniesz to wciskają 25
Albo wcisnęli, bo się chłop nie zna albo rzeczywiście nie mieli.
Tu u siebie na wiosce to nawet nie pójdę kupić testu, bo zaraz będą wszyscy gadać, ze w ciąży. W małych miejscowościach ciężko o dyskrecję, tez wole zamawiać przez neta.

reklama
@anyżowe_love i co Ci podpowiedzieli z tymi androgenami? Czym masz to „zwalczyć”? Dietą, ruchem, suplami?
Miałam dostać odpowiedź na teleporadzie, do której nie doszło , ale jeden lekarz wykluczył guza nadnerczy, nadwagą może boostować androgeny, ale nie aż na taki poziom, oczywiście zalecił stracić jeszcze trochę kilo, dieta z niskim IG , bo na pewno coś to poprawi, zmniejszy IO , ale u mnie prawdopodobnie może to być genetycznie...Pcos nie mam.
Dlatego muszę znaleźć jeszcze pewnie jakąś mądrą głowę inną, poprzedni endo A byłam u 3 wspominał, że są leki na obniżenie, większość z nich ma dzialanie antykoncepcyjne, ale ponoć są jakieś, które nie blokują owulacji, ale recepty nadal na nie nie mam, więc narazie mogę tylko działać dietą i ćwiczeniami.

Do góry