Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiszona kapustę i ogórki od mamy przywożę po kilka słoików bo nie mam gdzie trzymać.Ja uwielbiam ogorki, takie pikle... mniam. Albo taką sałatkę ala szwedzką z ogórkami. No i oczywiście kiszona kapucha, pychotka
ZjadłabymZdecydowanie, poranki mgliste, zimne wieczory. Wieczór spędziłam na przygotowaniu placków po zbójnicku, a teraz skonsumowałam i czuje się spełniona
Trzeba sobie radzićDobry patent u mnie w mieszkaniu nie ma niestety dywanikow ani lazienkowych ani takich pokojowych wiec pozostaje mi kupno maty.
To zapraszamZjadłabym
Witaj w klubie, u mnie ta sama sytuacja niestety@Mademoiselle_Nika, wykreśl mnie proszę z testowania i przerzuć na pauzę - jestem po kolejnym monitoringu i nic z tego nie będzie - pęcherzyk nadal nie pękł :/ Od jutra będę brała duphaston, żeby ten cykl mi się nie przedłużył, a w kolejnym cyklu zastrzyk z ovi. Żarło, żarło i zdechło.
Mam to samo zapadam w sen zimowy...wracam na wiosnęNie dopuszczam do siebie myśli, ze nadchodzi jakikolwiek jesienny klimat. Kocham lato i nie chce, żeby się kończyło Jesień w ogóle wzmaga we mnie wszelkie smutki, wiec nie chce, żeby przychodziła
oj tam, i tak na 4 dni póki co są 2 butelki wiec nie ma dramatuCoś ten wrześniem mało optymistyczny
Jak ja się z moim pożarłam i nie gadaliśmy 3 dni to nawet umiał buty schować do szafki, obiad zrobić i posprzątać. Szkoda, że w czasach "pokoju" te ręce jakby dwie leweJa nienawidzę jesieni i zimy. To nasila moją depresję. Chciałabym, aby wiosna i lato trwały wieczność.
Cały dzień boli mnie brzuch, teraz mi niedobrze, co chwilę chodzę sikać i pokłóciłam się z chłopakiem – co wyszło na plus, bo chociaż postanowił zrobić rzeczy, które miał zrobić w domu rok temu (pomalował kaloryfer, założył jakiś nowy silikon na wannę itp.)
Teraz postanowiłam obejrzeć m jak miłość, pierwszy raz od 5 lat ciekawe ile się zmieniło