reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ale ile brałaś tego wiesiołka?
Jeżeli na śluz to jeszcze witamina A (ale tutaj trzeba ostrożnie), Witamina E oraz siemię lniane. Ważne jest nawodnienie organizmu czyli te zbawienne 2 l wody dziennie lub 30ml/kg ciała. Może śluz jest gęsty i dlatego nie wypływa i wydaje Ci się, że jest go mało.

Przegadajcie sprawę z dzieckiem. Może ma chwilowe załamanie w temacie starań. Może przeżywa poronienie, tak mężczyźni to również przeżywają tylko na swój sposób.
A jeżeli nie chce, bo ma niskie libido to skonsultowałabym go z lekarzem. Pamiętam, że Twój nie chce się badać, ale jak będziecie się tak szarpać o sex a przyczyna będzie gdzieś indziej to możesz długo czekać na ciąże. Więc rozmowa, rozmowa. Trzymam kciuki :)
Raczej nie chce ,że strachu ,że może być z tego ciąża...w tej kwestii ostatnio się wogole nie dogadujemy...

To jak mój mąż. Mam nadzieje, ze dzieci będą po nim dziedziczyć te zdrowe i proste uśmiechy, bo moje, mimo że nie są naprawdę jakieś mocno zaplombowane, to lubi raz na kilka lat się popsuć jakiś jeden ząb 😞 Do tego ja nosiłam aparat na zęby przez prawie 3 lata i niestety po zdjęciu mi się znów trochę rozeszły.
Nie nosisz retainera? Ja mam aparat od 2 tygodni 😂 za 3 lata zdejmą i wtedy retainer do końca życia 🙈

reklama
Do góry