reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Dziewczyny! Proszę się przełamać jak najszybciej! Jeżeli mieszkacie w miejscach z utrudnioną komunikacją to tym bardziej. To niezależność. I jazda jest naprawdę miła i przyjemna.
Ja kocham jeździć, uwielbiam. Im dłuższe trasy tym lepiej. Ofc mam problem z parkowaniem, ale YOLO znajdę lepsze miejsce, albo się wykręcę 4 razy i tyle. My jak jedziemy gdzieś to mąż za pasażera 😂 i uwaga, wiele razy usłyszałam, że jeżdżę lepiej niż nie jeden jego kolega (ah te stereotypy).
Więc dziewczyny, jak tylko chcecie - za kierownice :)
Ja nie lubię 🙈 robiłam prawo jazdy w Katowicach i lipa 🤷 no nienawidzę jeździć po mieście...mam poczucie, że mnie zgniotą, uderzą i nie wiem co jeszcze 😂 po małym miasteczku i wsiach mogę jeździć 😁

Cześć dziewczyny!
Stęskniłam się za tymi wszystkimi tematami starań w cyklu i tematami wokół cyklu, tego dreszczyku oczekiwania jaki będzie ostateczny wynik, za tym pozytywnym klimatem kresek, mam wielką ochotę cieszyć się publicznie i gratulować z całego serca tym, którym te piękne krechy wysikują. Przez ten m-c zyskałam oddech, jakiś dystans, przemyślałam ile jeszcze chcę się starać, czy już przestać czy próbować i jakoś tak uparcie nie potrafię odpuścić, pomyślałam, że tak rozsądnie dla mnie jest dać sobie czas do kwietnia do mojej 40 tki.
Choć seks w tym m-cu wypadał bez presji, bez skupiania się kiedy ta ovulka będzie, bez spiny, tylko i wyłącznie z ochoty obojga - oczywiscie los kocha podsuwać różne niespodzianki - więc wychodzi na to, że moj luzacki bez presji i spiny seks w cyklu będzie chyba = bezowulacyjny 😉😁😆 i ogólnie trudno, jest jak jest, biorę na klatę, a nóż widelec, moze karta się jeszcze odwróci. Więc jesli mogę i nikomu tu moja obecność zawadzać nie będzie to wpiszę się z testowaniem na dzien mojego okresu z poprzedniego cyklu czyli na 8.09, ewentualnie skoryguje jesli okres przyjdzie. Ogólnie październik w staraniach odpada, bo mąż wyjeżdża na kolejny kurs, więc bardzo liczę na ten wrzesień....

reklama
Do góry