reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Tak, ja mam 3-7 dc ładnie mi po nim rosną pęcherzyki. W pierwszym cyklu miałam ładny pecherzyk w 13 dc a kolejnym razem juz w 8dc. I co kilka dni był monitoring. Po lamettcie mialam zastrzyk z ovitrelle bo u mnie jest problem z pękaniem i później na kolejnym monitoringu dostaje luteine.
Ja w maju miałam tylko lamette
Teraz po poronieniu dodam
Mam lamette i jestem co mi da lekarz dalej monitoring mam we wtorek

reklama
Ja w maju miałam tylko lamette
Teraz po poronieniu dodam
Mam lamette i jestem co mi da lekarz dalej monitoring mam we wtorek
Udało się zajść ?
U mnie ciąża była w czerwcu jak pisałam ale były same zastrzyki festimion na podtrzymanie pęcherzyków i zivafert i udało się
Teraz zaczynam od lamette

Mam dokładnie to samo. Jak sobie pomyślę, że teraz byłabym w połowie ciąży to nie da się nie ryczeć... Jeszcze do tego okres się nie chce rozkręcić, dzisiaj zupełna cisza. Mam ochotę znowu testować chociaż wiem, że nie ma sensu 🤷🤷🤷 Zafiksowałam się masakrycznie, boję się że to jakiś stan depresyjny 🥺🥺 Miałam iść jutro i pojutrze do pracy ale wzięłam wolne, a od poniedziałku mam 2 tygodnie zaległego urlopu. Ale później już muszę wrócić... To będzie masakra
Nie jesteś sama ;* A stany depresyjne łapią i mnie, na szczęście to tylko stan i mija. Będzie dobrze, musi być ❤️

Nie jesteś sama ;* A stany depresyjne łapią i mnie, na szczęście to tylko stan i mija. Będzie dobrze, musi być ❤️
No właśnie kurcze sama zauważyłam, że coraz częściej ten "stan" się pojawia. Ehh, oby szybko udało się zajść bo cienko to widzę. Chyba tylko donoszona ciąża mnie z tego wyleczy.

P.S. To kto i kiedy zakłada październikowe staraczki? Bo ja już się chcę wpisać na testowanie! 😄

No właśnie kurcze sama zauważyłam, że coraz częściej ten "stan" się pojawia. Ehh, oby szybko udało się zajść bo cienko to widzę. Chyba tylko donoszona ciąża mnie z tego wyleczy.

P.S. To kto i kiedy zakłada październikowe staraczki? Bo ja już się chcę wpisać na testowanie! 😄
Tez czekam już z niecierpliwością na październikowe terminy.

reklama
Do góry