AnnMar88
Moderator
Gratki!!!Tak tylko tu zostawię...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratki!!!Tak tylko tu zostawię...
W diagnostyce robiłam. Bo pod domem mamSuper! Gratki! Z ciekawosci w jakim labie robiłaś ze tak szybko wyniki przyszły?
A czemu Cię nie ma na mamuśkach?????W diagnostyce robiłam. Bo pod domem mam
Dzięki! Właśnie muszę spróbować następnym razem w diagnostyce bo tez mam niedaleko, ale zawsze do synevo jeżdżę bo niby najtaniej, a potem jak głupia czekam do wieczora albo do nocy na wyniki….W diagnostyce robiłam. Bo pod domem mam
Jeszcze w pracy jestem ale musiałam Wam się pochwalić. wrócę, to przywitam się na mamuśkachA czemu Cię nie ma na mamuśkach?????
Wow wspaniale!!!Tak tylko tu zostawię...
Piękny wynikTak tylko tu zostawię...
Nie wiem czy to przepis, ale jednak brałam ten dzieciorobny magnezGratulacje dziewczyny! Powoli nadrabiam, u mnie bardzo dużo pracy, więc nie mam nawet czasu wziąć telefonu do ręki. @ niedługo mi się skończy i proszę o przepis na te dwie kreseczki w tym cyklu