reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Gratulacje dziewczyny! Powoli nadrabiam, u mnie bardzo dużo pracy, więc nie mam nawet czasu wziąć telefonu do ręki. @ niedługo mi się skończy i proszę o przepis na te dwie kreseczki w tym cyklu 😂😎

reklama
Dziewczyny, byłam dzisiaj u swojego lekarza - pęcherzyk urósł do 20 mm i endo do 7mm, więc jutro zastrzyk z ovi (mam stymulowany cykl), więc trzymajcie kciuki!

Ale przy okazji robiliśmy plan, co dalej - prawdopodobnie mam za sobą trzy poronienia - jedno w 8tc i dwie cb. Przez to lekarz zlecił do zrobienia kariotyp, profil antyfosfolipidowy, białko c i s. Czy któraś z Was miała po poronieniach zlecane badania i mogłaby napisać, co robiła? Zastanawiam się, czy to wystarczy, czy warto się nad czymś jeszcze pochylić. Wcześniej oczywiście miałam badane hormony, tarczyce, witaminy, a mąż nasienie (z plemnikami szału z nie ma, ale tragedii też nie 😅)

Do góry