Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to jeszcze nie koniec mam nadzieję... jeszcze 3 dni szans ️️Zakończenie miesiąca z przytupem widzę, gratulacje
O to ja tez czekam do 5 na @. Według apki jestem już 8dpo, według mnie 4dpo. Choć w teorii owulacji miała być 21 Nie sikam jeszcze. Choć nastawiam się na wredna małpę to jednak wolę nie sprowadzać się tak szybko na ziemię!To nasz cykl podobny jest, u mnie pik 19.09 i dziś też siknęłam i biel, termin @ prawdopodobnie 5.10
O to tak jak u mnie, my 2.10 mamy rocznicę i tez 2 wypada mi termin z siknięciem. Liczę cicho na prezent od losuWow @Żołna @Lilkamilka97 super!!!
Ja też sobie dziś siknelam (7 dni po ostatnim seksie), ale biało. Jak wytrzymam to odczekam do terminu miesiączki 3.10, bo mamy wtedy rocznicę ślubu, to miałabym piękny prezent
Wiadomo, zawsze może być jeszcze lepiejA to jeszcze nie koniec mam nadzieję... jeszcze 3 dni szans ️️
Pięknie!!!!!Tak tylko tu zostawię...
Super!!!!Tak tylko tu zostawię...
Super! Gratki! Z ciekawosci w jakim labie robiłaś ze tak szybko wyniki przyszły?Tak tylko tu zostawię...