Carmen2412
Fanka BB :)
Dobre wieści z rana gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Een tam czemu wstyd-ja na betę nie chodzę z własnej woli i to nie jest powód do wstyduKrew oddana. Nie wiem jak ja w pracy wytrzymam dziś
Trochę wstyd się przyznać ale... to moja pierwsza w życiu beta przy pierwszym dziecku nawet sikańca nie zrobiłam tylko prosto na USG poszłam, a przy drugim siknęłam na jeden
To nie jest cieńCholerka, jednak mamy cień
Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie dziewczyny na krechachWow @Żołna @Lilkamilka97 super!!!
Ja też sobie dziś siknelam (7 dni po ostatnim seksie), ale biało. Jak wytrzymam to odczekam do terminu miesiączki 3.10, bo mamy wtedy rocznicę ślubu, to miałabym piękny prezent
Ja po doświadczeniach z pierwszej ciąży, w drugiej też nie robiłam betyDziewczyny gratuluję Wam bardzo Już się na październikówkach nie spotkamy
Een tam czemu wstyd-ja na betę nie chodzę z własnej woli i to nie jest powód do wstydu
To nasz cykl podobny jest, u mnie pik 19.09 i dziś też siknęłam i biel, termin @ prawdopodobnie 5.10Wow @Żołna @Lilkamilka97 super!!!
Ja też sobie dziś siknelam (7 dni po ostatnim seksie), ale biało. Jak wytrzymam to odczekam do terminu miesiączki 3.10, bo mamy wtedy rocznicę ślubu, to miałabym piękny prezent