reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Dziewczyny gratuluję Wam bardzo 🥰 Już się na październikówkach nie spotkamy 😆
Krew oddana. Nie wiem jak ja w pracy wytrzymam dziś 😅🤣
Trochę wstyd się przyznać ale... to moja pierwsza w życiu beta 😅 przy pierwszym dziecku nawet sikańca nie zrobiłam tylko prosto na USG poszłam, a przy drugim siknęłam na jeden 🙈🤣🤣
Een tam czemu wstyd-ja na betę nie chodzę z własnej woli i to nie jest powód do wstydu😜

Dziewczyny gratuluje nowych kreseczek, trzymam kciuki za bety!

Te które jeszcze w oczekiwaniu na rozwój wydarzeń przytulam.

Ja siedzę właśnie w luxmedzie na krzywej cukrowej, jestem po drugim badaniu, chociaż tak naprawdę pięć razy mnie dziewczyny kłuły, bo moje żyły z tych niewspółpracujacych. Dorzuciłam sobie progesteron, zobaczymy czy to rośnie.

Nieśmiała radość przeplata się dziś u mnie z ogromnym strachem. Oddałam krew, popołudniu będą wyniki. Zbadałam tez progesteron. Będę tez dziś dzwonić do swojego lekarza, bo wrócił z urlopu, a chciałabym się już zapisać do niego na za jakieś 2-3 tygodnie.

Wirtualnie tez przytulam Was wszystkie, czekające na dwie kreski na teście. ❤

reklama
Wow @Żołna @Lilkamilka97 super!!!😍
Ja też sobie dziś siknelam (7 dni po ostatnim seksie), ale biało. Jak wytrzymam to odczekam do terminu miesiączki 3.10, bo mamy wtedy rocznicę ślubu, to miałabym piękny prezent 😊
To nasz cykl podobny jest, u mnie pik 19.09 i dziś też siknęłam i biel, termin @ prawdopodobnie 5.10

Do góry