reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Na mnie chyba słoneczko podziałało bo humor wręcz szampański od rana mam 😁 cyce bolą już od 4 dni tak, że się dotknąć boje. Pamiętam, że w ciąży tak miałam, tylko wydawało mi się, że to później było, nie na samym początku 🤔
Nie mogę się soboty doczekać, żeby ten progesteron sprawdzić 🙈 a tu dopiero czwartek jest 🥴

reklama
Na mnie chyba słoneczko podziałało bo humor wręcz szampański od rana mam 😁 cyce bolą już od 4 dni tak, że się dotknąć boje. Pamiętam, że w ciąży tak miałam, tylko wydawało mi się, że to później było, nie na samym początku 🤔
Nie mogę się soboty doczekać, żeby ten progesteron sprawdzić 🙈 a tu dopiero czwartek jest 🥴
Bolące cyce to był mój pierwszy i jedyny objaw, który skłonił mnie do zrobienia testu, także nooo, trzymam kciuki! 😁🤞

Mnie akurat bolą prawie zawsze dobrych kilka dni przed okresem🤷
Mnie też bolały wcześniej przed, ale ten ból okazał się zupełnie inny, taki, że jak ściągnęłam stanik to musialam "je" chwilę potrzymać i było takie ałaa 😅 Wiadomo, każda z nas jest zaprogramowana inaczej i mocno trzymam za Was kciuki! 🥰 😊

ja w 1 ciąży 8 dpo: już tak okrutnie cycki bolały 🤣 13dpo superczuly pink pozytywny ;)

Ajc i tylko dlatego ze nie mam tego bólu to jestem prawie 100% pewna ze w tym cyklu nie wyszło.

Wiec uważam to za dobry znak 😍🤞🤞

Mnie też bolały wcześniej przed, ale ten ból okazał się zupełnie inny, taki, że jak ściągnęłam stanik to musialam "je" chwilę potrzymać i było takie ałaa 😅 Wiadomo, każda z nas jest zaprogramowana inaczej i mocno trzymam za Was kciuki! 🥰 😊
Tak miałam w poprzednich ciążach właśnie. I tak mam teraz (🤞). W poprzednich cyklach też bolały, ale to inny ból jest. Teraz to nawet dotyk koszuli nocnej sprawia ból 🙈

Dziewczyny jestem strasznie przybita. Bylam dzis u ginekologa i oprocz rozpulchnionego endometrium wskazujacego na ciaze to nie bylo pecherzyka ciazowego. Lekarz stwierdzil ze jak na to jak szybko wykrylam ciaze to juz dzis powinno byc cos widac.
Kazal mi zrobic jutro rano bete, zeby spr jakiego rzedu wielkosci jest i przyjsc w poniedzialek.
Jak wyszlam z gabinetu to z pol godz ryczalam w samochodzie.
Jestem zdezorientowana. Wiem ze jeszcze nic nie jest przekreślone, ale ten lekarz, jego reakcja mnie zdruzgotaly.
Jest mi az niedobrze ze stresu. Wyczekuje bety i jej wyniku. A w sumie to do pon nic nie bede wiedziec.

reklama
Dziewczyny jestem strasznie przybita. Bylam dzis u ginekologa i oprocz rozpulchnionego endometrium wskazujacego na ciaze to nie bylo pecherzyka ciazowego. Lekarz stwierdzil ze jak na to jak szybko wykrylam ciaze to juz dzis powinno byc cos widac.
Kazal mi zrobic jutro rano bete, zeby spr jakiego rzedu wielkosci jest i przyjsc w poniedzialek.
Jak wyszlam z gabinetu to z pol godz ryczalam w samochodzie.
Jestem zdezorientowana. Wiem ze jeszcze nic nie jest przekreślone, ale ten lekarz, jego reakcja mnie zdruzgotaly.
Jest mi az niedobrze ze stresu. Wyczekuje bety i jej wyniku. A w sumie to do pon nic nie bede wiedziec.
Mam nadzieję, że będą będzie odpowiednia i pęcherzyk się pokaże na kolejnej wizycie 🤞🤞🤞 możesz przypomnieć który to tydzień?

Do góry