bleucoco
Fanka BB :)
Będzie dobrze! Trzymam kciukiNo
To super!
U mnie 5, ale cykle 37/45 dni.. wiec miesięcy więcej.
W tym cyklu zaczynam stymulacje i zobaczymy co z tego będzie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze! Trzymam kciukiNo
To super!
U mnie 5, ale cykle 37/45 dni.. wiec miesięcy więcej.
W tym cyklu zaczynam stymulacje i zobaczymy co z tego będzie.
Ja nie zapomnę tego uczucia ciężkich i bolących piersi przy 1 ciążyU mnie piersi coraz bardziej tkliwe. Co ciekawe w zeszłym cyklu nie bolały w ogóle, a w poprzednich wydaje mi się, że ten ból był inny. Teraz trochę mnie swędzą i czuję jakby mrowienie. Kiedyś już tak miałam przed 1 ciążą z raz, więc to żaden wyznacznik. Jestem bardzo ciekawa co tam się klujeAle jutro 9 dpo to za wcześnie na domowy test
![]()
Napawasz nadziejąJa nie zapomnę tego uczucia ciężkich i bolących piersi przy 1 ciążyale byłam mniej świadoma- raczej było „racje ciach” i zobaczymy czy i co sie z tego urodzi, trafiliśmy w 1cyklu. A no i zaczęły mnie tak bolec właśnie 8dpo
ten ból był na tyle intensywny, ze aż odnotowałam w apce, a rzadko notuje coś
Wiec to zawsze jakieś pozytywne tchnienie
Ja aktualnie takiego bólu nie mam choć chciałabym![]()
9dpo toż to czas na pierwsze testyU mnie piersi coraz bardziej tkliwe. Co ciekawe w zeszłym cyklu nie bolały w ogóle, a w poprzednich wydaje mi się, że ten ból był inny. Teraz trochę mnie swędzą i czuję jakby mrowienie. Kiedyś już tak miałam przed 1 ciążą z raz, więc to żaden wyznacznik. Jestem bardzo ciekawa co tam się klujeAle jutro 9 dpo to za wcześnie na domowy test
![]()
Mi się wydaje, że jeśli coś się zaczęło dziać, to dopiero wczoraj. Wczoraj czułam kłucia tam w dole, tak samo miałam z synem. I od tego momentu zaczęłam czuć piersi. Wczoraj i dziś też ogromne zmęczenie i naprzemiennie zimno i gorąco. Ale to też progesteron może wywoływać takie objawy9dpo toż to czas na pierwsze testyimplantacją jest od 6 do 12 dnia. Na apce ovufriend jest zakładka testy ciazowe i jest kilka 8 dpo z bladziutki’ choojocieniem
![]()
Logicznie podchodząc do tematu: poczekać!Mi się wydaje, że jeśli coś się zaczęło dziać, to dopiero wczoraj. Wczoraj czułam kłucia tam w dole, tak samo miałam z synem. I od tego momentu zaczęłam czuć piersi. Wczoraj i dziś też ogromne zmęczenie i naprzemiennie zimno i gorąco. Ale to też progesteron może wywoływać takie objawyZastanawiam się czy chcę się jutro ewentualnie rozczarować, jeśli byloby za wcześnie
Mam dwa pinki te żółte w szufladzie - płytkowe, ale mega różne opinie co do nich tu krążą.
Nie przywiązuję wagi, dopóki nie zobaczę bieli viziraLogicznie podchodząc do tematu: poczekać!tylko gdzie tu logika, jak chce się już i teraz
No chyba ze nie przywiazujesz do tych wczesnych testów jakiejś większej wagi jak ja z myślą ze ewentualnie tylko mogę się zaskoczyć pozytywnie
![]()
Oczywiscie lepiej poczekac, chociaż do 12 dpo, to juz raczej powinno byc wszystko jasne.Mi się wydaje, że jeśli coś się zaczęło dziać, to dopiero wczoraj. Wczoraj czułam kłucia tam w dole, tak samo miałam z synem. I od tego momentu zaczęłam czuć piersi. Wczoraj i dziś też ogromne zmęczenie i naprzemiennie zimno i gorąco. Ale to też progesteron może wywoływać takie objawyZastanawiam się czy chcę się jutro ewentualnie rozczarować, jeśli byloby za wcześnie
Mam dwa pinki te żółte w szufladzie - płytkowe, ale mega różne opinie co do nich tu krążą.