reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Dzień dobry,zabieram się do nadrabiania wątku

U mnie niestety biało 23DC 11dpo,w pazdzierniku moje urodziny,więc liczę na cud 😔
0956658D-70D3-4BEF-A7F0-2F1D3C953771.jpeg

reklama
O rany dziewczyny, a ja już znowu mam chwile wolną i myśle czy na test nie nasikać 🤣 a to 8dpo dopiero :p

Odpalam profilaktycznie dietę pro płodnością, a może coś tam dopomoże w przyszłym miesiącu.

Macie do polecenia jakaś dobra omege3?:) biorę Nordic prenatal dha, czasem Norsan.
Może jest coś lepszego i równie „czystego” na rynku? 🧐
U mnie to samo. 7 dpo i zaczęły mnie boleć delikatnie piersi, właśnie spałam przez godzinę takie mnie zmęczenie dopadło i już wkraczam ja wkręcająca sama siebie - oho, chyba coś się dzieje 😂

U mnie to samo. 7 dpo i zaczęły mnie boleć delikatnie piersi, właśnie spałam przez godzinę takie mnie zmęczenie dopadło i już wkraczam ja wkręcająca sama siebie - oho, chyba coś się dzieje 😂
Już sobie obiecałam ze co najmniej do czwartku nie sikam 🙈
Ale oczywiście wszystkie znaki na zewnątrz i wewnątrz do mnie „mówią” 🤣

Coś dla chłopa z suplementów dobrego macie?:D istnieje jakieś combo dla panów? Czy te multiwszystko to tez jeden wielki shit? 🧐

Coś dla chłopa z suplementów dobrego macie?:D istnieje jakieś combo dla panów? Czy te multiwszystko to tez jeden wielki shit? 🧐
Ja w czwartek może zatestuję jak coś będę czuła, bo to będzie 10 dpo, a wieczorem jestem umówiona na drinki z koleżankami, to może się upewnię w razie co, ale to dosyć w wcześnie, więc sama nie wiem 😂 Z supli, które mój kiedyś używał, to super skład miał Solgar Male Multiple i farmaceuta też nam polecał jako taki kompleks witamin dla mężczyzn.

Mój bierze FertilMan + tran w kapustkach

Dla mężczyzny, np. fertilman z tych wieloskładnikowych. Pojedynczo to, np. kwas foliowy, d3, q10

Ja w czwartek może zatestuję jak coś będę czuła, bo to będzie 10 dpo, a wieczorem jestem umówiona na drinki z koleżankami, to może się upewnię w razie co, ale to dosyć w wcześnie, więc sama nie wiem 😂 Z supli, które mój kiedyś używał, to super skład miał Solgar Male Multiple i farmaceuta też nam polecał jako taki kompleks witamin dla mężczyzn.
Okej zbadam temat, dziekuje :*

Obyś musiała pic bezalkoholowe 🙈
No ja pije w piątek 🤣 będzie 12 dpo wiec analogiczna sytuacja
Ech, czemu to czekanie takie trudne :p

reklama
Dziewczyny ja po wizycie u gina, oczywiście info że ewentualna niepłodność nie wchodzi w zakres pakietu i dalsza diagnostyka prywatnie, ale lekarz wydaje się w porządku.

Mam pęcherzyk 29 mm 🤯, endo 9,8 mm i zalecenie natychmiastowego odstawienia dupka. Mam wykonać badania 3dc, zrobić wit D, Krzywa (ale te dwie kwestie powinny być w normie przez leki) i przyjść do lekarza. AMH skomentował jako „wywalone w kosmos” i ze z takim wynikiem trzeba ostrożnie ze stymulacja. Powiedział ze problem jest i nie jest łatwy, ale nie jest też najtrudniejszy i po orostu trzeba się nim zając a duphaston to nie jest metoda.

To pewnie nie są najlepsze wieści, ale jakoś mi lepiej mimo wszystko.

Powiedzcie jak Wasze doświadczenie z takimi pęcherzykami? Pękały? Powiedział ze trudno mu wyrokować na podstawie tylko tego jednego usg.

Ostatnia edycja:
Do góry