reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Dzień dobry,zabieram się do nadrabiania wątku

U mnie niestety biało 23DC 11dpo,w pazdzierniku moje urodziny,więc liczę na cud 😔
0956658D-70D3-4BEF-A7F0-2F1D3C953771.jpeg

reklama
O rany dziewczyny, a ja już znowu mam chwile wolną i myśle czy na test nie nasikać 🤣 a to 8dpo dopiero :p

Odpalam profilaktycznie dietę pro płodnością, a może coś tam dopomoże w przyszłym miesiącu.

Macie do polecenia jakaś dobra omege3?:) biorę Nordic prenatal dha, czasem Norsan.
Może jest coś lepszego i równie „czystego” na rynku? 🧐
U mnie to samo. 7 dpo i zaczęły mnie boleć delikatnie piersi, właśnie spałam przez godzinę takie mnie zmęczenie dopadło i już wkraczam ja wkręcająca sama siebie - oho, chyba coś się dzieje 😂

U mnie to samo. 7 dpo i zaczęły mnie boleć delikatnie piersi, właśnie spałam przez godzinę takie mnie zmęczenie dopadło i już wkraczam ja wkręcająca sama siebie - oho, chyba coś się dzieje 😂
Już sobie obiecałam ze co najmniej do czwartku nie sikam 🙈
Ale oczywiście wszystkie znaki na zewnątrz i wewnątrz do mnie „mówią” 🤣

Coś dla chłopa z suplementów dobrego macie?:D istnieje jakieś combo dla panów? Czy te multiwszystko to tez jeden wielki shit? 🧐

Coś dla chłopa z suplementów dobrego macie?:D istnieje jakieś combo dla panów? Czy te multiwszystko to tez jeden wielki shit? 🧐
Ja w czwartek może zatestuję jak coś będę czuła, bo to będzie 10 dpo, a wieczorem jestem umówiona na drinki z koleżankami, to może się upewnię w razie co, ale to dosyć w wcześnie, więc sama nie wiem 😂 Z supli, które mój kiedyś używał, to super skład miał Solgar Male Multiple i farmaceuta też nam polecał jako taki kompleks witamin dla mężczyzn.

Mój bierze FertilMan + tran w kapustkach

Dla mężczyzny, np. fertilman z tych wieloskładnikowych. Pojedynczo to, np. kwas foliowy, d3, q10

Ja w czwartek może zatestuję jak coś będę czuła, bo to będzie 10 dpo, a wieczorem jestem umówiona na drinki z koleżankami, to może się upewnię w razie co, ale to dosyć w wcześnie, więc sama nie wiem 😂 Z supli, które mój kiedyś używał, to super skład miał Solgar Male Multiple i farmaceuta też nam polecał jako taki kompleks witamin dla mężczyzn.
Okej zbadam temat, dziekuje :*

Obyś musiała pic bezalkoholowe 🙈
No ja pije w piątek 🤣 będzie 12 dpo wiec analogiczna sytuacja
Ech, czemu to czekanie takie trudne :p

reklama
Dziewczyny ja po wizycie u gina, oczywiście info że ewentualna niepłodność nie wchodzi w zakres pakietu i dalsza diagnostyka prywatnie, ale lekarz wydaje się w porządku.

Mam pęcherzyk 29 mm 🤯, endo 9,8 mm i zalecenie natychmiastowego odstawienia dupka. Mam wykonać badania 3dc, zrobić wit D, Krzywa (ale te dwie kwestie powinny być w normie przez leki) i przyjść do lekarza. AMH skomentował jako „wywalone w kosmos” i ze z takim wynikiem trzeba ostrożnie ze stymulacja. Powiedział ze problem jest i nie jest łatwy, ale nie jest też najtrudniejszy i po orostu trzeba się nim zając a duphaston to nie jest metoda.

To pewnie nie są najlepsze wieści, ale jakoś mi lepiej mimo wszystko.

Powiedzcie jak Wasze doświadczenie z takimi pęcherzykami? Pękały? Powiedział ze trudno mu wyrokować na podstawie tylko tego jednego usg.

Ostatnia edycja:
Do góry