reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Dowiedziałam się, że kobieta która sporo pije (ostatnim czemu nie widziałam jej trzeźwej), jest w ciąży. Przykro mi że tak bezdomne osoby muszą przychodzić na świat w takich domach. Myślę tak o tym dziecku i naprawdę będzie dużym szczęściem jak się urodzi zdrowa (oczywiście tego życzę bo dziecko nie jest niczemu winne).
Takie osoby zazwyczaj nie mają problemu z zajściem w ciążę.
A niby tyle się mówi o zdrowej diecie xD

Takie osoby zazwyczaj nie mają problemu z zajściem w ciążę.
A niby tyle się mówi o zdrowej diecie xD
Wasnie to jest dla mnie abstrakcja, ze osoby ktore nałogowo palą, piją, nie dbaja kompetnie o siebie o to co jedza lekarza widzieli pewnie tylko na sor i nie mają problemu. A tu człowiek lata po lekarzach, bada o siebie i o to co je, pije witaminy i kiszka.

Wasnie to jest dla mnie abstrakcja, ze osoby ktore nałogowo palą, piją, nie dbaja kompetnie o siebie o to co jedza lekarza widzieli pewnie tylko na sor i nie mają problemu. A tu człowiek lata po lekarzach, bada o siebie i o to co je, pije witaminy i kiszka.
Pewnie na takie osoby działa magiczna moc permanentnego odpuszczenia 😅

Właśnie tego sie obawiam ze 15 dc to juz będzie późno, w popdzednim 13 dc mialam zastrzyk. No nic, pojde do niej 8 dc zobacze co powie i awaryjnie zapisze sie do luxmedu na 12 dc. Chociaz bardzo nie lubie tam ginekologow i mam złe doswiadczenia z nimi. Za kazdym razem czuje sie w gabinecie jak intruz.
Zawsze tego 8dc może dać recepte na ovi. A 12dc idź do lux, coś naściemniaj że boli i podejrzyj jaki pęcherzyk. Będziesz wiedzieć czy robić zastrzyk.

Hej dziewczyny można jeszcze dołączyć do testujących :)? Jestem całkiem nowa na forum ale fajnie by było popisać z kimś przy staraniach :) Stara juz jestem ale zachciało się nam 3go brzdąca :) Na stanie 4latka i 2latek, parę poronień i parę cb. Dziś jestem 1dpo według owulaków. Zazwyczaj 9dpo już mam widoczne kreski ale planuję tym razem poczekać dłużej tak że proszę o wpisanie na 24 września - 11dpo. Nie będzie żadnych wątpliwości :)
Widzę, że jest Was bardzo dużo - będę pisać tylko wieczorami, kiedy dzieci śpią No chyba, że uda mi się coś za dnia skrobnąć jak teraz właśnie :D
Pozdrawiam wszystkie staraczki, życzę owocnych starań, żeby nie trwały długo a tym które już ujrzały 2kreski-spokojnej, bezproblemowej ciąży :)

reklama
Do góry