reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

To jest cos niesamowitego jak te testy potrafia oszukiwac. Myslalam ze to jest jakis mikro odstetek bez znaczenia statystycznego a tu na forum co chwila jakies hopki klocki wychodza. Coraz bardziej jestem zestresowana swoim testowaniem.
Puchatku, bardzo Ci wspolczuje tego zakrecenia ale jakos wierze mimo wszystko ze toten dzisiejszy cie oszukal, a nie wczorajsze.
Na forum częściej trafisz na fałszywki, bo jednak jesteśmy tutaj ukierunkowane na ciążę i dużo sikamy na patyki. Prawdopodobieństwo trafienia felernego testu jest po prostu większe.

reklama
Jak to jest z tymi L4 w ciąży? Teoretycznie ciąża sama w sobie nie jest wskazaniem do L4. Lekarz Wam sami proponowali L4, czy prosiłyście o zwolnienie? I czy nie było problemu, czy kręcono nosem?
To jest tutaj często powodami gównoburzy.
Ciąża sama w sobie nie jest wskazaniem do zwolnienia. Szkodliwe warunki pracy też nie są. Ale to jest Polska, tu każdy kombinuje. Pomijam osoby, które niestety potrzebują tego zwolnienia, powodów zdrowotnych, reszta bierze zwolnienie i traktuje jak urlop. Lub ma szkodliwe warunki pracy i też bierze zwolnienie, większość ginekologów wystawia zwolnienia.

Dzień dobry :D
Pierwszy cykl starań 🤛
Dzialania rozpoczęte 🤣 będę testować 23 września :)

Mam już 3 letnia dziewczynkę😍, wtedy udało się za pierwszym razem :p wiem ze nie musi tutaj tak być.. trochę się boje, mam 34 lata, daliśmy sobie czas Max do końca przyszłego roku żeby się udało.

Ja poszłam na długi spacer, żeby oczyścić głowę. Słucham sobie teraz audiobooka i odgrzewam zupę, bo jetem sama w chacie - mąż w górach ze swoim bratem. Ciężka trasa, ale może bym się nawet pokusiła jechac z nimi, gdyby nie dwie kreski :D

Nie wiem jak Wy, ale ja bardzo lubię być sama w domu, więc cieszę się jak od czasu do czasu mąż jedzie grać w karty, albo własnie w góry na trasy, które mnie nie interesują. Mój introwertyzm lubi to :)

Ja poszłam na długi spacer, żeby oczyścić głowę. Słucham sobie teraz audiobooka i odgrzewam zupę, bo jetem sama w chacie - mąż w górach ze swoim bratem. Ciężka trasa, ale może bym się nawet pokusiła jechac z nimi, gdyby nie dwie kreski :D

Nie wiem jak Wy, ale ja bardzo lubię być sama w domu, więc cieszę się jak od czasu do czasu mąż jedzie grać w karty, albo własnie w góry na trasy, które mnie nie interesują. Mój introwertyzm lubi to :)
Ja się dołączam. Również introwertyczka. Uwielbiam być sama i mieć święty spokój. :)

Mój też lubi. W sumie partner dużo czasu spędza w pracy, teraz jest tak że w domu w tygodniu to tylko nocuje. Wstaje o 5 wraca o 20. Niestety tutaj nie mam gór 😔. No nie daje się chłop namówić na przeprowadzkę w moje rodzinne strony. Mamy domek na bagnie, las w koło i jest nieźle. Jak kiedyś powiedziałam koleżanką, że lubię siedzieć w ciemnościach i słuchać muzyki to uznały mnie za wariatkę. Czasem czytałam sobie e-book, więc też po ciemku.

Bardzo, bardzo, bardzo uwielbiam spędzać czas sama w domu 😜 okazji tak niewiele.
Chłoń samotność, szczególnie w tej pięknej końcówce lata. 😍

reklama
Do góry