Kosinka94
Moderator
Już było działaneWedług mnie dzisiaj. Działaj!
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już było działaneWedług mnie dzisiaj. Działaj!
myślałam że to standard w sumie ....ale mnie zaskoczyliścieNo to dobrze, że trafiłaś na takiego lekarza, taki , który docieka, dokładnie diagnozuje, chce pomóc a nie zarobić to na prawdę skarb.
No niestety w Polsce kult "matki polki" idzie jakoś dziwnie w parze z silną niechęcią do matek, dzieci i kobiet w ciąży. Koniecznie ródź, bo co to za kobieta, co dzieci nie ma, ale przypadkiem w ciąży, albo z dzieckiem nie pojawiaj się w przestrzeni publicznej, bo będziesz innym przeszkadzać!Boże, to jakiś żart chyba. Siedzę sobie w piekarni-cukierni, wchodzi pani w ciąży, bardzo zaawansowanej, zapytała panią czy może ją obsłużyć, a ona że nie ma mowy, bo jest kolejka (kolejka az na zewnątrz). Dobrze, że ludzie się oburzyli i powiedzieli, że ma ją obsłużyć poza kolejką.
Pamiętam jak w lidlu kiedyś ludzie się oburzyli, że w kasie z pierwszeństwem pani mnie zawołała na początek. Byłam w zagrożonej ciąży, z rozwarciem na 4 cm, więc naprawdę byłam bardzo wdzięczna, że nie musiałam czekać.
Ładne kreski, ale pik chyba dziśDzień dobry w sobotę
Ja się dalej bujam z powidłami
Dziś znów owulak z ruch pomimo tego, że wydawało mi się że już wczoraj był peak. Oceńcie czy wczoraj był czy dopiero dziś.
Zawsze chciałam mieć bliźniakiŻyczyć Ci bliźniaków?
Masz tak czasem, czy nowość?
Poszłam dziś na bete, zbadać czy jest przyrost. Ostatnio tak czekałam chyba na wyniki matur
Ale mnie nie jajniki tylko jakby całą macicy,jajniku,szyjka macicy,no dosłownie wszystko.nawet brzucha nie mogłam dotknąć, taki był bólTeż tak miałam w tym cyklu.
A dziś to już jakaś tragedia Nie mogę się poruszać, bo jajnik mnie ciągnie w dół jak tylko chodzę.
Ja nie chcę, bo ich w mieszkaniu nie pomieszczę, a poza tym mam wózek i łóżeczko tylko dla jednegoXD ale mój chłop ciągle gada o bliźniakach, że w sumie jakbyśmy mieli to już nam ske na pewno nie zechce kolejnegoZawsze chciałam mieć bliźniaki
To życzę!Zawsze chciałam mieć bliźniaki
Według mnie dzisiaj. Polecam wrzucić w aplikacje premom, pomagaDzień dobry w sobotę
Ja się dalej bujam z powidłami
Dziś znów owulak z ruch pomimo tego, że wydawało mi się że już wczoraj był peak. Oceńcie czy wczoraj był czy dopiero dziś.