reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ojej biedna mała Kusiak zdrowia dla malutkiej.

Nie żartujcie, aż takie kolejki w żłobkach są, jak mój starszy miał iść do przedszkola też tak było i teraz znowu powtórka. Na szczęście nas to przedszkole czeka dopiero ale kto wie czy to już nie trzeba się zapisywać

Ania ja tez mam ochotę na słodkie ale jedynie na co sobie pozwalam to herbatniki i biszkopty

reklama
Kusiak - współczucia, oby jak najszybciej ją wypuścili :(
My chcemy od lipca dać Zosię do żłobka - tzn. musimy, bo nie mam ochoty, ale co zrobić :(

Kusiak współczuje :( oby malutka szybko wróciła do zdrowia.

Joan moja już 2 razy zapomina przy cycku połykać i się zakrztusiła, czeka aż jej samo naleci i nie przełknie a potem dziwi się że się krztusi... ajjj ten nawał jeszcze mam..

Kusiak zdrówka dla malutkiej. Biedna malutka, ale tak jak mówisz, to dla jej dobra.

Ja też byłam przerażona, jak Franio dostał kataru.Bałam się jak diabli, bo przy tak malutkim dziecku w razie choroby tylko szpital. Okazało się jednak, że to objaw alergii pokarmowej.

Głupio mi tak, że się pojawiam raz na jakiś czas, potem znowu znikam i nie jestem na bieżąco z Wami. Ale mój Franio to taki płaczek trochę. Często jak nie śpi, to marudzi. Chociaż zauważyłam ostatnie kilka dni, że już częściej sobie leży i nie śpi. Ale nie umie sam zasnąc i muszę go nosić.
Zamówiłam sobie właśnie chustę do noszenia. Może wtedy będzie mi jakoś łatwiej. Zobaczymy...

My szczepienia mamy za dwa tyg .
Pomimo, że jeden dzień lepiej, drugi gorzej, dobrze mi tak z moimi maludami... Nie wyobrażam sobie iść do pracy np za rok... Dzisiaj nawet pomyślałam, że chciałabym mieć trzecie dziecko...

Zaraz będzie alarm, bo Franuś śpi już 3,5 godz, więc jak się obudzi, będzie baaardzo głodny.

Pozdrawiam Was wszystkie.:-)

Maddlena u nas też jak nie spanie to rączki, chybs się trochę przyzwyczaił już bo mi go szkoda tak samego jak sobie leży i zawsze go biorę - matka wariatka co?:p

Też sobie nie wyobrażam jakbym miała go posłać do żłobka, ze starszym jakie miałam wyrzuty sumienia jak poszłam do pracy że nie mam dla niego czasu tyle co powinnam. Przyszło mi pismo dzisiaj o przyznaniu macierzyńskiego do września 2015 a potem chyba czeka mnie etat menagera domu:p

Maltanka ja Antka też dużo nosiłam, bo też mi było go żal, ze są leży. Ale teraz tez musze się "podzielić" na dwóch, wiec Franka mniej noszę.
Ja jeszcze czekam na decyzję z ZUS-u.
Hmmm... Menadżer domowy... Podoba mi się i nazwa i etat:-D:-D;-)
Franek wypił 120 ia ochotę na jeszcze:szok: Głodomor mały...

Maddlena ;-):-)
Ja to go noszę jak siedzę w dzień w domu,a Hubert w przedszkolu,bo ostatnio wieczorem Hubert kładzie się spać ja miałam ogarnąć kuchnie po kolacji a mąż próbował uśpić małego i mówię do Huberta że zaraz do niego przyjdę a on pyta a tata,no tata próbuje uśpić Kamila bo go brzuszek boli,a Hubert ' a ja też nie mogę spać' także mimo że przychodzi całuje małego to jest czasem chyba zazdrosny.

kusiak wspolczuje takich stresow...zycze duzo zdrowka dla Hani! :*

Co do jedzenia slodkosci...to nie powiem - ale moja Zuza ma 5 dni, a ja juz 3. wypiek robie;-) Bo niedosc, ze mam ochote na slodkie, to niestety ale zwykla czekolada ze sklepu mnie nie zadowoli :-D

Pierwsze byly pierniczki w niedziele, wczoraj szarlotka czekoladowa, a dzis juz musze tort dla najstarszej cory - bo jutro ma 8.urodziny :-D

Oto zdjecie wczorajszej szarlotki...ktorej juz dzis rano nie bylo ;-)
2014-10-07 19.13.35.jpg

Załączniki

• 2014-10-07 19.13.35.jpg
    2014-10-07 19.13.35.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
reklama
hej,
przepraszam z góry ze tylko o sobie ale jestem tak wykończona kolką? bólami brzuszka i cholercia wie czym u małej, niewyspaniem i nieogarnianiem domu, bólem brodawki, że wyglądam jak żywy trup.

pamietam ze było juz to podawane tylko nie mogę znalezc na forum - stronka z odgłosami suszarek i t ym podobnych rzeczy. Błagam o pomoc

w dodatku malutka ma cały bordowy duży palec od stopki :((( paznokiec jej wrasta czy coś w tym stylu, nie wiem co robić :(((
20141008_155803.jpg20141008_155824.jpg

Kusiak - zdrówka dla malutkiej :*** wiem co przezywasz i strasznie współczuję, trzymam kciuki żeby było dobrze &&&

Załączniki

• 20141008_155803.jpg
    20141008_155803.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 70
  • 20141008_155824.jpg
    20141008_155824.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Do góry