reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Aureolcia oby się okazało że masz już wielkie rozwarcie ;-)
no rozwarcie prawie na 3 palce a skurczy brak :eek: szczerze mówiąc nie kumam tego :dry:
no nic lekarka próbowała pazurkiem wydrapać dziurkę w worku owodniowym i powiedziała że w pierwszej warstwie jej się udało a więcej się boi żebym jej na fotelu rodzić nie zaczęła....
jak w nocy nic nie ruszy to czekam na jej telefon o której mam się jutro zgłosić do szpitala na przebicie pęcherza i rodzimy:szok:

reklama
No pięknie co raz więcej z was już jest prawie w trakcie akcji;-)

Ann_ a bolą Cię te skurcze? Daj znać po kąpieli czy się nasila:) Trzymam kciuki, żeby u Ciebie to już było TO:tak:

Aureolcia to najpóźniej jutro będziesz tulić maleństwo, super:)

Amaliee gratulacje !
Rajo kciuki zacisniete , ann podobnie to co 7 min to juz ładnie ;)

Joani myślałam Ze tak juz małego ustawiłas ze pięknie wszystko sobie jestes w stanie ogarnac .;)

No u mnie albo ruszy sie po... Jutro mam badanie rano, albo sie rozrusza samo, jesli jie to w niedziele kolejna, w tym szpitalu do 3 razy sztuka , zazwyczaj przy 3 przebijają pęcherz, a jak nie podejmą takiej decyzji to cc potem... Ale jestem wykończona! Ide spac... Sąsiadce na lozku obok odpadł czop podbarwiony krwią wiec moze w koncu urodzi to mnie bedzie sie mogło rozkręcić samo...

Bubbles no wyprysznicowałam się i bóle nadal są co 5 min, kurcze ale ja nie wiem czy to to bo boli trochę podczas skurczu ale da się wytrzymać, nie chcę wyjść na głupią i usłyszeć na IP że nic się nie zapowiada :(

Karolina - gratulacje!!! duza dziewuszka :-)
Rajo, Emka, Ann Aureolcia i wszytkie u ktorych COS sie zaczelo dziac - trzymam kciuki mocno zacisniete.
Moja Agatka czeka na koniec kolejki wiec raz dwa rozpakowywac mi sie tu.
Leze wlasnie pod ktg i jakies gory doliny nieporodowe wychodza.

Dziewczyny kciuki za rodzace hurtowo :)
alez emocjonujace kilka godzin nas czeka :)

Ann, jak skurcze masz od przynajmniej godziny i sa regularne i sa przynajmniej co 10 minut to mozesz jechac do szpitala.

Ann_ jak się nasilają i są co raz częstsze to bardzo możliwe, że to porodowe:) Jak masz możliwość to może podjedź na IP to skontrolować:tak: Żeby nie było, że później nie zdążycie dojechać jak już są co 5 minut:D

Alicjaaa a jak tam Ty się czujesz? Lepiej?;-)

reklama
wlasnie Ann zbieraj sie :-):-) ja przy pierwszym porodzie tak tez nie chcialam jechac bo bagatelizowalam skurcze a jak mnie zbadali to mialam 4 cm rozwarcia i postepujacy porod takze smigaj na IP

Do góry