reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak no tak nie wiadomo dlaczego niektóre dzieciaczki nie chcą wychodzić, ważne że jest w porządku z córcią, a do niedzieli już tylko dwa dni.

Bubbles chętnie bym pomogła, ale kurczaczki na razie jakoś mimo tych skurczy nie mogę uwierzyć, że syn jednak się zdecydował. Małej wiary jestem w tej kwestii. Jeszcze może się uspokoić wszystko.

A swoją drogą wydaje m się że Furciaczek i Marysia to już urodziły bo od kilku dni to po nich cisza, pewnie ogarniają się z maluszkami i sobą po porodzie.

reklama
Wesolutka no nie załamuj mnie:-D

Ann_ też tak myślę, że dziewczyny są już po, ale póki nie ma żadnego oficjalnego info to nigdy nic nie wiadomo:)

Rajo powodzenia,
Amaliee no gratulacje, duza ta twoja oLiwia :p hehe
U mnie jak dziewczyne wyciagneli to odwineli z pepowiny i polozyli i przecieli dopiero jak przestala tętnic ale za to ja mam o wiele wiecej szwow niz 3...

Amalie gratulacje!
Emka kochana, już jesteś na Finishu i przynajmniej wiesz, że stamtąd sama nie wyjdziesz. Kciuki za szybsze rozkręcenie :-), Rajo Tobie także.
Moje dziecię śpi, dom błyszczy, pranie wyprasowane i szczerze nie wiem co robić :-D oj chcę więcej takich chwil.. a po weekendzie mąż wraca do pracy, to pewnie się zapłaczę, bo taak wszystko leci na 4 ręce.

Ile sie płaci w kościele za chrzciny? trzeba jakieś nauki czy sam paier wystarczy ze spowiedzi? Musze też się tym zainteresować ale jak za 2 tyg. prawie tysiaka wydam na szczepienia, to nie wiem kiedy się za to weżmiemy...

Emka właśnie, dadzą ci kolejną oxy bo skoro skurcze tak często, a rozwarcia nie ma to lipa. co teraz?

Ja na razie mam co 7-8 minut, ale jeszcze czekam, nie chce wrócić z porodówki z kwitkiem. Zobaczymy co po kąpieli będzie, dopiero wtedy zadecyduję czy jechać.

reklama
Do góry