animka90
Fanka BB :)
Alicjaaa o nie takich wersji to ja nie chce czytać ja sie nastawiłam na koniec 3 miesiąca i nie przewiduję dłuższego terminu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szczerze mówiąc jestem w szoku Wiktor też miał żółtaczkę i poza tym że ze 2 dni był pod lampami to nie musiał ani leżeć w inkubatorze ani nie miał wenflona ani nie dostawał antybiotyków...... Nawet na Wikipedii w punkcie "leczenie żółtaczki noworodkowej" jest napisane "jako proces fizjologiczny nie wymaga leczenia". Jesteś pewna że przez żółtaczkę dostaje antybiotyki?Maltanka to i ja też trzymam &&& będzie dobrze i juz jutro będziesz swoją kruszynke tuli :-)
U nas już po badaniach i Wikusia ma zoltaczke :-( raczej jak bobr, ok 5 dni mamy zostać, mała ma leżeć w inkubatorze i dodatkowo w rączce ma welfrom (czy jakoś tak) i 3 razy na dobę będą jej podawać antybiotyk :-( juz jej podali dwie dawki kolejna o północy. Jak ja widzę jak ona tam leży to aż mi się serce kraje :-( no ale najważniejsze teraz aby szybko z tego wyszła..
Rajo również przykro mi z powodu wujka :-(
Cudnie ;-) na to liczę, bo na prawdę chciałabym urodzić i wyjść do końca tego tygodnia, żeby jak najwięcej czasu mój Ł mógł spędzić razem z nami ale czasami nasze pobożne prośby nie spełniają się. ZobaczymyAnn oj tak jestem juz przeszczesliwa mam nadzieje ze lada moment a juz wszystkie beda szczesliwe z dzieciaczkami w domku ;**