reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Nocne emocje :)
Trzymam kciuki zeby to bylo "to" :) wykorzystujcie mezow ;) ja nie zdarzylam :p
My sie karmimy, zaczelam go dostawac co 3h na cyca, wiec moze jeszcze plus szpitala bedzie taki ze mam dziecko ktore chodzi idealnie z zegarkiem ;) chociaz pierwszy raz sie nam ulalo po jedzeniu no ale coz, zdaza sie.
Dziewczyny cycujace... odbijacie po karmieniu? Bo mi tu mowia ze przy KP nie trzeba ale maly zaraz odbija jak skonczy i go podnosze, ssie ladnie, ale moze jakos zle go przystawiam ze lapie powietrze?

Alpine nie ms reguły mowi sie ze po kp nie odbija sie ale praktyka mowi co innego .

Choco No ;( a jeszcze pisze z kolezanka ktora tez na ostatnich nogach ;)

Zjadłam 2 jabłka , 2 nektary i jogurt z jagodami ... Wiec moze zasne ,...

reklama
Em Ka 38t5d urodziłam :p ja pewnie jakbym tak z tydzień szybciej urodziło to też nie było by źle ;P ale ostani tydzień to był koszmar, wieczne skurcze, bóle jak na @ a do tego parcie na 2 w toalecie (oczywiście, nic więcej poza parciem nie wyszło ;)) Przychodzi do mnie mama na kąpanie małej i dzięki bogu mi ją chociaż usypia, ale że mamy jeden pokój na chwilę obecną, to nie mogę się tak do końca "wyłączyć" niby coś tam odsypiam ale takie spanie to nie spanie ;P z niecierpliwością czekam na teściową (w życiu tak na nią nie czekałam, ba! nigdy mi się do niej nawet trochę nie śpieszyło ;P), która przyjedzie pod koniec października i w tedy będę miała luzy ;P Zachwycona babacia będzie biegać na spacerki a ja będę odsypiać ;P

Alpine mi w szpitalu mówili, że po cycoleniu się nie odbija. Ale my czasami się nosimy do odobicia :p

EM Ka dobra jesteś posta dodoałaś o 3:42 a Ania urodziła o 3:45 :p to może mi przepowiesz, kiedy małej przejdą bóle brzuszka albo chociaż jakie krople podać :p

Do góry