hej,
Ale naskrobałyście , miło się czytało :-) dzień się kończy, moja lala usypia, druga właśnie się uaktywnia w brzuchu, więc po staremu. Fajnie rozpakowane mamusie,że do nas zaglądacie :-) nie przepraszajcie za zaległości- niedługo już wszystkie będziemy jechać na tym samym wózku
Niech Wasze maleństwa śpią spokojnie, a Wy łapcie chwile odpoczynku dla siebie.
ania to widzę,że coś się zapowiada na dziś :-)? a to po tym ktg lekarz stwierdził,że dziś się zacznie? i jeszcze jedno- na co te czopki dostałaś?
bubbles no właśnie nie ma jakiegoś awaryjnego numeru, pod który można by w razie porodu zadzwonić na dół? kurcze, ciężka sprawa.
joan joan, no to moja teoria w łeb wzięła
ja byłam pewna,że waga od 21 się zaczyna... no to trzeba pomyśleć nad czymś innym ;-)
felicity a może z tym ostrym, to tak jest,że działa, jak ktoś nie jada zazwyczaj? Ja ogólnie, nie lubię ostrego i raczej unikam, a w ciąży z pierwszą córcią mąż zamówił pizze i pikantne skrzydełka- skusiłam się chyba na 2 sztuki, myślałam,że buzię mi wypali a tej samej nocy odeszły mi wody... hmm pewnie zbieg okoliczności, ale wiesz, człowiek zawsze jakiegoś wytłumaczenia szuka
Dziewczyny dziwnie macie z tymi szczepionkami.
Joani dobrze zrozumiałam,że nawet, jak chcesz kupić, to możesz się nie załapać? Tyle tu dobrze,że wszystkie szczepienia są w pakiecie od razu dziecku przypisane i nie ma potrzeby się o nie martwić.
ann no ja chciałabym mieć takie zaniki pamięci jak Ty :-) odpisałaś praktycznie wszystkim
dobra dziewczynki, mykam się położyć, czekam na nocne akcje, mam nadzieję,że przełamiemy tę ciszę! Swoją drogą zastanawiałam się ostatnio ile z nas do pazdziernika dobrnie.....