reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Wesolutka generalnie Azory ale jako dzielnica to chyba liczy się Prądnik Biały. A umowę to trzeba mieć ze żłobkiem/przedszkolem, tak?
Tak nawiasem mówiąc mąż spotkał dziś znajomą i mówiła że radzi już teraz zapisać dziecko do żłobka bo na decyzję czeka się rok :szok:

Ania to kciuki za rozkręcenie akcji!

Emka no właśnie tez słyszałam że 270 dni L4 przysługuje a to powinno wystarczyć na całą ciążę i jaki problem lekarz ma żeby napisać zaświadczenie o dacie porodu :/ kurczaczki takie problemy kobietom robią, Shiran współczuję.

EM ka juz z moim o tym rozmawialam i niestety mojego Meza sie z dolu nie da sciagnac, bo on jest operatorem i jezdzi w rozne miejsca, ze nawet jego sztygar nie wie gdzie on dokladnie w danej chwili jest, dopiero jak zjedzie na "komore" to jest dostepny i ewentualnie tam, by sie go dalo zlapac, ale to juz jest praktycznie przed samym wyjazdem na gore, wiec mnie to nie ratuje:)

Ania// aaa super:D powodzenia:))

Ostatnia edycja:
hej,

Ale naskrobałyście , miło się czytało :-) dzień się kończy, moja lala usypia, druga właśnie się uaktywnia w brzuchu, więc po staremu. Fajnie rozpakowane mamusie,że do nas zaglądacie :-) nie przepraszajcie za zaległości- niedługo już wszystkie będziemy jechać na tym samym wózku :tak: Niech Wasze maleństwa śpią spokojnie, a Wy łapcie chwile odpoczynku dla siebie.

ania to widzę,że coś się zapowiada na dziś :-)? a to po tym ktg lekarz stwierdził,że dziś się zacznie? i jeszcze jedno- na co te czopki dostałaś?

bubbles no właśnie nie ma jakiegoś awaryjnego numeru, pod który można by w razie porodu zadzwonić na dół? kurcze, ciężka sprawa.

joan joan, no to moja teoria w łeb wzięła :-D ja byłam pewna,że waga od 21 się zaczyna... no to trzeba pomyśleć nad czymś innym ;-)

felicity a może z tym ostrym, to tak jest,że działa, jak ktoś nie jada zazwyczaj? Ja ogólnie, nie lubię ostrego i raczej unikam, a w ciąży z pierwszą córcią mąż zamówił pizze i pikantne skrzydełka- skusiłam się chyba na 2 sztuki, myślałam,że buzię mi wypali a tej samej nocy odeszły mi wody... hmm pewnie zbieg okoliczności, ale wiesz, człowiek zawsze jakiegoś wytłumaczenia szuka :-D

Dziewczyny dziwnie macie z tymi szczepionkami. Joani dobrze zrozumiałam,że nawet, jak chcesz kupić, to możesz się nie załapać? Tyle tu dobrze,że wszystkie szczepienia są w pakiecie od razu dziecku przypisane i nie ma potrzeby się o nie martwić.

ann no ja chciałabym mieć takie zaniki pamięci jak Ty :-) odpisałaś praktycznie wszystkim :tak:

dobra dziewczynki, mykam się położyć, czekam na nocne akcje, mam nadzieję,że przełamiemy tę ciszę! Swoją drogą zastanawiałam się ostatnio ile z nas do pazdziernika dobrnie.....

kara, to zalezy jaki program chyba :) teraz ospa byla z umowa, a np. meningo byly dla dzieci w wieku 1-2 lata zameldowanych w krk:)

ania, super!! :) czekam na radosnego smsa w nocy - moze bede cycyolic mala :D:D szybkiego plum!

reklama
Do góry