reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Wesolutka generalnie Azory ale jako dzielnica to chyba liczy się Prądnik Biały. A umowę to trzeba mieć ze żłobkiem/przedszkolem, tak?
Tak nawiasem mówiąc mąż spotkał dziś znajomą i mówiła że radzi już teraz zapisać dziecko do żłobka bo na decyzję czeka się rok :szok:

Ania to kciuki za rozkręcenie akcji!

Emka no właśnie tez słyszałam że 270 dni L4 przysługuje a to powinno wystarczyć na całą ciążę i jaki problem lekarz ma żeby napisać zaświadczenie o dacie porodu :/ kurczaczki takie problemy kobietom robią, Shiran współczuję.

EM ka juz z moim o tym rozmawialam i niestety mojego Meza sie z dolu nie da sciagnac, bo on jest operatorem i jezdzi w rozne miejsca, ze nawet jego sztygar nie wie gdzie on dokladnie w danej chwili jest, dopiero jak zjedzie na "komore" to jest dostepny i ewentualnie tam, by sie go dalo zlapac, ale to juz jest praktycznie przed samym wyjazdem na gore, wiec mnie to nie ratuje:)

Ania// aaa super:D powodzenia:))

Ostatnia edycja:
hej,

Ale naskrobałyście , miło się czytało :-) dzień się kończy, moja lala usypia, druga właśnie się uaktywnia w brzuchu, więc po staremu. Fajnie rozpakowane mamusie,że do nas zaglądacie :-) nie przepraszajcie za zaległości- niedługo już wszystkie będziemy jechać na tym samym wózku :tak: Niech Wasze maleństwa śpią spokojnie, a Wy łapcie chwile odpoczynku dla siebie.

ania to widzę,że coś się zapowiada na dziś :-)? a to po tym ktg lekarz stwierdził,że dziś się zacznie? i jeszcze jedno- na co te czopki dostałaś?

bubbles no właśnie nie ma jakiegoś awaryjnego numeru, pod który można by w razie porodu zadzwonić na dół? kurcze, ciężka sprawa.

joan joan, no to moja teoria w łeb wzięła :-D ja byłam pewna,że waga od 21 się zaczyna... no to trzeba pomyśleć nad czymś innym ;-)

felicity a może z tym ostrym, to tak jest,że działa, jak ktoś nie jada zazwyczaj? Ja ogólnie, nie lubię ostrego i raczej unikam, a w ciąży z pierwszą córcią mąż zamówił pizze i pikantne skrzydełka- skusiłam się chyba na 2 sztuki, myślałam,że buzię mi wypali a tej samej nocy odeszły mi wody... hmm pewnie zbieg okoliczności, ale wiesz, człowiek zawsze jakiegoś wytłumaczenia szuka :-D

Dziewczyny dziwnie macie z tymi szczepionkami. Joani dobrze zrozumiałam,że nawet, jak chcesz kupić, to możesz się nie załapać? Tyle tu dobrze,że wszystkie szczepienia są w pakiecie od razu dziecku przypisane i nie ma potrzeby się o nie martwić.

ann no ja chciałabym mieć takie zaniki pamięci jak Ty :-) odpisałaś praktycznie wszystkim :tak:

dobra dziewczynki, mykam się położyć, czekam na nocne akcje, mam nadzieję,że przełamiemy tę ciszę! Swoją drogą zastanawiałam się ostatnio ile z nas do pazdziernika dobrnie.....

kara, to zalezy jaki program chyba :) teraz ospa byla z umowa, a np. meningo byly dla dzieci w wieku 1-2 lata zameldowanych w krk:)

ania, super!! :) czekam na radosnego smsa w nocy - moze bede cycyolic mala :D:D szybkiego plum!

reklama
Do góry