reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dziewczyny cesarkowe powodzenia :) Jeszcze chwila i już będziecie tulić swoje maleństwa :)
My jutro na konsultacje do anestezjologa jedziemy - wymagana, żeby mieć ZZO. Co prawda teoretycznie nie chcę znieczulenia, ale wolę być zabezpieczona jakby co.

Marciątko zazdroszczę, że masz taka możliwość, mnie uprzedzono że u nas w szpitalu zzo jest tylko teoretycznie dostępne :( a ja z kolei chętnie bym skorzystała.

Wesolutka antybiotyk? Nikt mi tu nie da na bol glowy i zatok :)

Bubbles mam pytanie do Ciebie, czy jak wkladasz dowcipnie tego wiesiolka to cala tabletka sie rozpuszcza? Nic nie "wychodzi" rano? Bo chce zaczac i jestem ciekawa jak to jest :) na razie tylko je lykam :)

W końcu mogę się pochwalić kącikiem Anastazji, bo jestem na kompie :)

DSC_0176.jpgDSC_0170.jpgDSC_0173.jpgDSC_0174.jpg

:)

Załączniki

• DSC_0176.jpg
    DSC_0176.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0170.jpg
    DSC_0170.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_0173.jpg
    DSC_0173.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0174.jpg
    DSC_0174.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 71
Kusiak rozpuszcza się cała, bo nic mi później nie "wyłazi":-D Ale też się nad tym zastanawiałam zanim zaczęłam czy się rozpuści:tak:

reklama
Do góry