reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Choco dobrze się odstresujcie przed wielkim dniem ;-)
Joani to ty dołączasz do pierwszych cesarek i jesteś już 4 na ten dzień, powodzenia ;-)
Kara tylko obserwuj ciągle te ruchy i w razie czego reaguj, oby się rozruszał dzidziuś
animka pewnie już się doczekać nie możesz co :)
Kusiak zdrówka!
Ritta to spokojnie doczekasz CC, super ;-)

Kusiak - biedna Ty strasznie Ci współczuję choróbska paskudnego, kuruj się jak najszybciej.

Trzymam kciuki za wszystkie cesarkowe mamusie i mam nadzieję że już niedługo pooglądamy fotki małych słodziaków :)
nie mam weny do pisania, poprasowałam pieluszki i plecy siadły ;/

Kara to dobrze, że dzieciątko się odezwało:tak:

Kusiak wracaj do zdrowia, oby ból głowy nie męczył Cię za długo:sorry2:

Choco czekamy na foto łóżeczka, no Mąż się stresuje i nie ma się co dziwić, w końcu niedługo będzie spełniał najważniejszą rolę w swoim życiu - ojca:-) Zjedz w domu porządne śniadanko, bo przez najbliższe dni to się pewnie nie najesz:-p

Joani no proszę, to w czwartek będzie wysyp maluszków:-D Powodzenia, na pewno będziemy trzymały kciuki:tak:

Animka mój Mąż to samo, a ja mam jeszcze tyle czasu do terminu:D Panikarze z tych naszych facetów hehe:)

Ann strasznie mi się już ciągnie :p bo termin mam na 2-7 września, więc właściwie już mogłoby się coś ruszyć :p a z drugiej strony to poród mnie przeraża i jeszcze nie chcę rodzić ;P i jak tu babie dogodzić:p

animka rozumiem, niby chciałoby się już jednak jest jakiś strach przed pierwszym razem. Damy radę :-)

Dziewczyny a jak tam godzinowo wyglądają te wasze CC?

reklama
Animka Maltanka ja wieczorami też się boję właśnie mój mąż ode mnie pojechał ze szpitala i On dzwonił do mnie i płakał i ja też jak dwa wariaty. I właśnie dostałam steryd w tyłek troszkę bolało.

Ostatnia edycja:
Do góry