reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Masakra z tym bb na fonie... Kończę co zaczęłam co ja bym dała za tą szarlotke :-)
Zobaczymy co jutro powiedzą bo szyjka od piątku się skrocila... W sumie w końcu ;-) teraz niech się dzieje co chce.

reklama
Sawi ja do szpitala biorę 5 tetrowych(co prawda na liście mam napisane, żeby wziąć 10, ale położna mówiła, że można 5 i powinno wystarczyć:tak:)Jak nie to zawsze Mąż może dowieźć jak będziesz widziała, że masz większe zapotrzebowanie:)

Joani no to Ci zapewnili dietę nie ma co:confused2: Dobrze, że ma Ci kto dowieźć coś do przegryzienia:tak:

Alicjaa ostatnie zachcianki?:-)
Ja to ostatnio też sama nie wiem na co mam ochotę, albo w ogóle mi się jeść nie chce:sorry2:

Dziewczyny wy tu o jedzonku, szarlotkach i tak dalej a ja mam inne pytanie i z góry przepraszam. Czy wy macie problemy w toalecie, z załatwianiem? bo ja nadal i tak przez całą ciążę i już przez to czuję się tak strasznie ociężała. Czuję że chcę ale jak idę to nic nie mogę zdziałać. Przepraszam za bezpośredniość, macie jakieś sposoby poza błonnikiem, bo wcinam go codziennie w postaci płatków i jabłek.

ja tez problem z wypróżnianiem odwrotny mam
często pojawiają się biegunki

umyłam mebel i teraz chwila odpoczynku
musze z meżem sporządzić liste co po kolei będziemy jutro i w srode robić
bo ja lubie mieć zaplanowane i zawsze sie trzymam i staram wykonać

ale między nami spiecia są
mąż wymęczony a ja nerwowa wiec jak coś nie wychodzi to klne na wszystkie strony
niech ta przeprowadzka już sie kończy bo mam dość......

Ann ja niedawno też miałam z tym problem, ale odkąd jadam chlebek z biedronki chociaż na śniadanie i czasem zdarza się na kolację latam do kibelka przynajmniej raz dziennie. Ooo ten żytni z ziarnami chlebek
Nie wiem czy też podziała na Ciebie ale można spróbować :)

nie wiem czy coś na mnie podziała bo to już cała ciąża taka, chwilowo działał błonnik w formie płatków, ale już nie. Więc chyba będę się do końca męczyła.

animka ktoś kto rozumie, taka uroda ciąży :(
Sawi dużo siły życzę
Katka jak tam u Ciebie?

reklama
Ann_ niestety ja osobiście nie pomogę, bo nie miałam tego problemu, ale moja teściowa ma i jej zawsze pomagają kiszonki(ogórki, kapusta, lub najlepiej sama woda z ogórków kiszonych) efekt ma po godzinie murowany:) Może na Ciebie też zadziała:)

Sawi oboje żyjecie w napięciu ostatnio, więc kłótnie nieuniknione, ale niedługo się pewnie wszystko uspokoi, musicie przetrzymać:)

Katka ojj coś słabo chyba ten Twój Małż masuje:-D Ale może w końcu się coś ruszy:)

Do góry