reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Candy, co za niespodzianka :) cudowna wiadomosc na poczatek dnia :) (ach te czopy z nimi to jednak wielka niewiadoma zawsze).
Kochana gratulacje dla Was. Duzo zdrowka dla Was i wychodzcie szybko do domku!!!
Odpoczywaj i zgrywajcie sie z małą :)
Malutka witaj :* ładna waga :)
Ja pędze na ktg, ciekawe jak u mnie sytuacja, bo cala noc mialam nieregularne skurcze... a teraz jak mam jechac, to cisza i spokoj...

no teraz pod koniec to już każdej może się przydarzyć :)
Candy gratuluję szczęśliwego rozwiązania, a córcia już z tobą i teraz szybkiego wyjścia do domu życzę;-)

Sonia tak jak piszesz oby się nam udało jak najszybciej zacząć powroty do figury bo wtedy lepsze samopoczucie, a wszem i wobec wiadomo że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :)

edit. a może zorganizować taki wątek gdzie każda będzie mogła opisać swój poród lub jakieś wrażenia, odczucia po tym wydarzeniu i aby nie trzeba było tego w głównym szukać. Coś jak na innych wątkach wieści ze szpitala co myślicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry