reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Candy, co za niespodzianka :) cudowna wiadomosc na poczatek dnia :) (ach te czopy z nimi to jednak wielka niewiadoma zawsze).
Kochana gratulacje dla Was. Duzo zdrowka dla Was i wychodzcie szybko do domku!!!
Odpoczywaj i zgrywajcie sie z małą :)
Malutka witaj :* ładna waga :)
Ja pędze na ktg, ciekawe jak u mnie sytuacja, bo cala noc mialam nieregularne skurcze... a teraz jak mam jechac, to cisza i spokoj...

no teraz pod koniec to już każdej może się przydarzyć :)
Candy gratuluję szczęśliwego rozwiązania, a córcia już z tobą i teraz szybkiego wyjścia do domu życzę;-)

Sonia tak jak piszesz oby się nam udało jak najszybciej zacząć powroty do figury bo wtedy lepsze samopoczucie, a wszem i wobec wiadomo że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :)

edit. a może zorganizować taki wątek gdzie każda będzie mogła opisać swój poród lub jakieś wrażenia, odczucia po tym wydarzeniu i aby nie trzeba było tego w głównym szukać. Coś jak na innych wątkach wieści ze szpitala co myślicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry