reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Spinanie się brzucha mam od dawna.. ale te skurcze przepowiadające to nie mam pojęcia jak wyglądają... niektórzy mówią, że niby to to spinanie plus ból jakiś do tego... każdy inaczej to przechodzi. Z reszta jak widać u nas... niektóre mają bóle w krzyżach czy pachwinach.
Mi właśnie spiął się 2 razy w 20 min i oczywiście dziwnie wyglądał... do tego mały się ruszał, to booooooolało :szok:

reklama
Sawi podaruj sobie mycie okien, poproś kogoś, żeby zrobił to za Ciebie, to jest czynnosc, która może przyspieszyć poród. Ja przez swoje już też nie widzę, ale narazie leje na to, jak dotrwam do bezpiecznego terminu o będe walczyć z brudem:tak:

Alpine to ciśnienie chyba ok, ja też mam nieskie, poniżej 100, więc 130 czy 140 to prawie jak awał. Najgorsze są dla mnie te skoki tętna:szok:,

Dobranoc dziewczyny, spokojnej nocy !

Ja znów miałam oprocz tych bóli w pachwinach bóle w dole brzucha takie jak podczas okresu i takie skurcze jak podczas okresu.
Jak o nich wczoraj opowiadałam położnej na ktg to powiedziała że to jej wygląda na skurcze przepowiadajace.

Dooda a przy skokach tetna jakie masz cisnienie?? Bo ja jak bardzo niskie tak 90/50 to wtedy tetno szaleje i przekracza 100

Mi sie brzuch napina ale to nie boli ani nic tylko tyle ze jest twardy i puszcza po chwili,tylko kilka skurczy mialam takich ze taki ciagnacy bol w pachwinach im towarzyszyl, jak przy rozciaganiu miesni :)
A przez okna tez pomalu nic nie widze ale nie mam zamiaru narazie ich ruszac :) albo maz albo siostre poprosze, o ;)

No karmię Olę dziś już poraz ostatni, mąż dosypia więc potem go obudzę dam budzik do ręki, a sama wynoszę się wyspać do salonu :))
Nie ma jak zmiana warty :D

3majcie się i śpijcie dobrze :*

Ja tez mam skurcze i sa bolesne ale nic strasznego. W ciagu dnia mi sie zdarzaja ale najwiecej wieczorem jak u Ciebie Sawi no ale to jest taka uroda koncowki ciazy moim zdaniem i nie koniecznie swiadczy o bliskim porodzie...

Hania nie ma to jak zmiana warty :D fajne te butelki na noc :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry