reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Sawi ja nie mam ale wiem ze moja sie nie obnizyla jeszcze i jest caly czas wysoko... Ale wiem ze czesto sie dziewczyny tak czuja jak wlasnie dzidzius juz jest nisko. No ale to tylko moje przypuszczenia, oczywiscie moze byc zupelnie cos innego.

reklama
nie kojarzę w poprzednich ciążach takiego uczucia dlatego dopytuje
ale też tak miewacie? bo ja boje się chodzić,mam odczucie że mi zaraz poleci w dół

Sawi też tak miałam i mam, skutek był taki że skróciła mi się szyjka, no i mała juz wchodzi w kanał rodny (jest bardzo nisko), nie wiem czy masz ten sam ból, u mnie to takie ciąniecię i również odczucie, jakbym miała zaraz urodzić, najgorzej jest jak ukucne w rozkroku, to czuję w kroku takie zgrubienie:szok:

Sorki, że tak mało ale jestem ledwo żywa idę odpoczywać...Miłego dnia :)

EM ka super, że ślub i wesele udane:) Nie dziwie się, że się wzruszyłaś, to w końcu wielkie wydarzenie:tak: Pierwsza małżeńska kłótnia za wami, więc teraz już będzie tylko dobrze:D Powodzenia z wyprawką:)

Ann_ jakoś Ci wybaczymy, że nie nadrobisz, ale od dzisiaj musisz być na bieżąco;-) Dobrze, że wakacje się udały, a czas bez Męża zleci szybciej niż myślisz:)

Katka powodzenia z remontem, oby się udało jutro skończyć:)

Jestem i ja :)
Wyspałam się dziś za wszystkie czasy i czuje się w końcu poważnie wyspana :)

Bubbles co do oka to pół ciazy mam uczulenie pod lewym okiem mam czerwona wysypke z która jak to dermatolog stwierdził w ciazy sobie nie poradzimy bo czegoś tam mi dac nie może :)

Dziś znów robię nic :) maz wybyl, jest wolontariuszem na jakimś turnieju a jak wroci będzie sprzatal ;)

Ann, Emka fajnie że wróciłyscie :)

Miłego :)

Choco współczuję, że tyle się z tym okiem męczysz, bo ja po paru godzinach mam dość tego dyskomfortu:baffled: Przykładałam gazik namoczony w naparze z szałwii i trochę zeszło, więc może się z tym do jutra uporam.

Sawi musisz sie oszczędzać kochana w takim razie duzo leżeć zeby dotrzymać :)

Choco szkoda ze męczysz sie z uczuleniem biedna ;*

Hania próbuj rozbujac laktacje USA sie to sie uda nie to nie bez stres i tak jestes super mama ;)

Hania super że Oleńka już jest z Wami w domu, jak sobie radzicie? Starszaki zaakceptowały siostrę?, Przepraszam jeśli już pisałaś o tym, ale jestem ciekawa :)

Emka gratuluję zmiany na Em Wu :-) i cieszę się że ślub i wesele bardzo udane, nie mogło być inaczej, a wzruszenie, to dobrze że tylko tyle bo w tych ostatnich tygodniach nie trudno o płacz ;-)

Bubbles współczuję bólu oka i dzięki za zrozumienie :tak:

Choco z wysypką chodzić na twarzy to pewnie też nic przyjemnego. A twoja córcia już niedługo będzie po drugiej stronie, zazdroszczę, aczkolwiek nie wiem czy ja już jestem gotowa :)
Sawi, Dooda oby dzieci wysiedziały jeszcze troszkę, oszczędzajcie się.

reklama
Sawi właśnie nie da rady do piersi. Raz, że dodaje do 4 karmień HMF dwa Ola nie da rady ssać z piersi. Jedynie odciąganie, a to trochę mnie przeraża.

Ann, a no już jest lepiej. Powoli wszyscy ogarniamy sytuację z dzieciakami najwięcej problemów jest wieczorem. Ale wtedy mąż jest z Olą, a ja ze starszyzną i jakoś dajemy radę :D

Ostatnio nawet na pojedynczym tapczaniku Neli usnęłam ja Dominik i Nelka :p

W kupie siła co nie :D

Ostatnia edycja:
Do góry