reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
No jak już piszemy o praniu fotelików...

To mam pytanie. W naszym zdjęłam zagłówek i wkładkę dla noworodków i chciałabym ją wyprać, ale jako, że nigdy wcześniej tego nie robiłam to nie wiem czy jak wypiorę ją w automacie to się nie zmechaci? Dordźcie wiem, że chyba Joani prała ten środek, ale nie pamiętam czy pisała jak to robiła...

A ja chyba nie pióra fotelika, zagłówek to tak ale w foteliku to przecież w ubranku będzie siedział. A tak swoją drogą to pościel mi się nie podoba. Źle wygląda na moim łóżku i zaraz zacznę płakać... Kurna mac

Furciaczek trzymam &&& ony jeszcze udało się powstrzymać całą akcję.

Ja już po szkole, oglądałyśmy jeszcze filmik o pielęgnacji maluszków i o kangurowaniu. Na koniec dostałyśmy dyplomy o ukończeniu kursu, po pieluszce z Happy, próbki tabletek z DopelHerza z żurawiną i dha, łyżeczkę do karmienia, małą butelkę z Aventu, do tego masa ulotek i kalendarzyk do wypisywania na pierwszy rok maluszka. Śmieję się, że M nie był na żadnym spotkaniu a na dyplomie on też jest wpisany..

Leczczo już się robi, niebawem będzie, już mi ślinka cieknie :)

Ja tez mam maxi cosi i musialabym go wyprać, wgl narazie wozi sie w samochodzie zapięty bo nie mam gdzie go przechować, męza pomysł :p
Po powrocie do domu, po porodzie nie chcemy z mezem zbednych gości, i niech się (znów) wszyscy obrażają, nie obchodzi mnie to, tylko rodzice i teście zobaczyć wnuka reszta bedzie czekać, my to takie czarne owce w rodzinie, ciaza przed slubem, na wesele zaprosilismy tylko tych których chcielismy a nie kogo trzeba i wypada, wszystko zawsze po swojemu, a że w ciązy na nartach byłam to już wogole...

furciaczek trzymam kciuki żeby było dobrze

kurcze cały dzień mnie nie było a tu tyle czytania....
furciaczek ściskaj kochana nózki,jeszcze te 2-3 tyg. ale tak czy siak kciuki trzymam...i daj znać
katka szkoda że tylko rpzez brzuch robił usg ,bo jakby dopochwowo zrobił to szyjke by zobaczył,długość itd...a to w sumie najważniejsze do porodu...
Haniu ja bym posłała do przedszkola dzieci,dobrze zrobiłaś....

i nie wiem co komu jeszcze......

nie chwaliłam sie chyba tym że moja młodsza będzie prawdopodobnie od września uczęszcząć do przedszkola na 5h (9-14) w świetlicy plebani
gmina dla dzieci które się nie dostały utworzyła taki punkt
no i zapisałam bo to blisko przedszkola starszej córki wiec nam by pasowało
z tmy że bez wyżywienia wiec musze II śniadanko zawsze przygotować

furciaczek a w jakim szpitalu jesteś? nie ma innego

reklama
Do góry