reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Antybiotyk 10dni. Z tym, że do tygodnia trzeba uważać, a potem brac by się infekcja nie nawróciła. Powiem szczerze w gardło małej nie zaglądałam więc nie wiem jak jest. W każdym razie nic jej nie boli.

Maltanka - mam wadę -2,5, więc mam nadzieję, że nie będzie problemów, ale skonsultować pewnie wypada.

Katka trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)

A i zamówiliśmy wózek :)

Maxi cosi mura 4 - używana, ale kupiliśmy od firmy no nie wiem jak to nazwać :( ale wózek normalnie serwisowany po "przeglądzie". Gwarancja 6msc i w zestawie wszystko oryginalne śpiworek, folie, moskitiera, kocyk, parasolka i torba. Do tego fotelik pebble z info od serwisu mc, że nie brał udziału w wypadku i skorupa jest cała oraz baza do auta :)

Cena nie była zastraszająca w poniedzialek kurierem wyślą więc na wtorek będzie do tego czasu mała nie może wyjść ze szpitala :D

Kolor już nieprodukowany bodaj - sweet creise.

Katka zaciskam za was kciuki &&& :)

Katka, mam nadzieje ze goraczka Malej przejdzie i ze to tylko efekt goracego dnia... I zaciskam kciuki, bo robi sie coraz ciekawiej :))

Hania, w koncu Ola ma fure i fotelik :) gratuluje zakupow :)

reklama
Do góry