reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witam się i ja popołudniowo :)

Tyle tu się dzieję, że ledwo nadrobiłam.

Katka - jeju, to już? Trzymam kciuki!

Wesolutka - niestety stare baby takie są. Siedzą tylko w oknach i się gapią, a potem wtrącają w nie swoje sprawy. Nic się nie przejmuj :)

EM Ka - życzę żeby wszystko poszło zgodnie z planem tego pięknego dnia. A na potem dużo miłości!

Ja dziś wizytowałam i w sumie wszystko ok. Najważniejsze, że GBS ujemny, to się uspokoiłam :) Tylko zdenerwowałam się nieco na położną, bo zapytała mnie dzisiaj czy wysyłali mnie na konsultację do okulisty (bo okulary noszę). Ja na to, że nie, a ona wielkie oczy i że muszę to załatwić, bo nie wiadomo jak z porodem :szok: Mam 3 tygodnie do terminu, a z okulistami to wiadomo jak jest... Będę chodzić i błagać teraz, żeby ktoś mnie przyjął... Ech...

Olinka ojej to powodzenia w szukaniu okulisty, oby Cie jakis na dniach przyjal:tak:

Wesolutka no ma baba tupet:/ niektorzy ludzie to juz sie nie maja o co czepiac..

Cześć melduję się z domku, odpoczywam teraz... kto wie może nocy nie prześpię.. a może temu mojemu dziecku nie tak śpieszno...:-):tak::-D

Zobaczymy, małż wróci z siłowni, położę Nadusię dziś wcześniej i trochę go wykorzystam:):tak::-D

a co, sam już mówi że mogła bym już iść... Póki kreatyny nie bierze bo potem już nawet syna "opić" nie będzie mógł:D:szok::-D

:happy:

Wesolutka babcia od dziś Urlop a mieszka dwie klatki obok w razie co:D

Ale kompletnie nie czuję się jakby to miało być już... z córką odszedł mi z krwią troszeczkę tej krwi dosłownie a ten czop był brązowo-przezroczysty... taki jak się ma na koniec okresu...

i wtedy skurcze miałam odrazu.... zielona jestem:eek::eek::eek:

reklama
Ale wy tu głupoty wypisujecie :D

Katka się nakręci i wcale jeszcze tak szybko nie urodzi. Czego ja jej oczywiscie nie życzę :)

Kasiu - trzymam kciuki by akcja zaczęła się jeszcze dziś tak jak chcesz ;)

Odejście czopu nie oznacza rozpoczęcia akcji porodowej.
Moja szwagierka 10 dni od jego odejścia dopiero urodziła. Tak więc wszystko się zdarzyć może. Ważne by skurcze były reguralne, ewentualnie odejście wód wtedy nie ma wątpliwości, że wybiła godzina ZERO :)

Do góry