reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej:)

A ja dzisiaj mam lenia, ale trzeba się będzie zabrać za ogarnięcie mieszkanka, bo znajomi mają wieczorem wpaść, na razie delektuje się śniadankiem i kawką:D

Ann_ bezpiecznej podróży, odezwij się jak dojedziecie:)

Choco współczuję problemów z puchnięciem i tych bóli nadgarstka, oby szybko przeszło. A co ten Twój chłop przeskrobał?:)

A_nka
pracowity dzień przed Tobą, zapowiada się ciężko skoro się jeszcze nie wyspałaś. Może Mąż Cię trochę odciąży w obowiązkach?

reklama
Dzień dobry :)

Wczoraj byłam na imprezie z koleżankami i dowiedziałam się że jedną z nich jest w 8 tygodniu ciąży! Jestem mega szczęśliwa bo o ile w rodzinie ostatnio dużo dzieci to wśród znajomych byłam do tej pory jedyna i trochę się bałam jak to będzie z wspólnymi wakacjami i imprezami... A teraz będziemy już we dwie :) poza tym mieszkamy blisko siebie więc będziemy też mogły razem na spacerki chodzić :)

ja dziś mam zaplanowane pranie, prasowanie, sprzątanie i zakupy... Zobaczymy co uda się zrealizować ;)

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantek!

Sorki że tak tylko o sobie ale czytałam Was wczoraj w nocy i oczywiście zapomniałam co komu miałam napisać...

Czesc mamuśki ;)
dolaczam ,późno bo późno ale dołączam do ekipy wrzesnioweczek 2014 ;)
dziwnie bo wy w większości znacie sie juz dobrze i pewnie troche mi zejdzie zanim sie wdraże w Was ale siedząc w domu myśle jakos postaram sie ogarnąć ;) wiec proszę o wyrozumiałość szczególnie jesli zapytam kiedyś o cos o czym juz zapewne rozmawialiście ;))

EMka co do spania na golasa to znam to doskonale ;p ja jeszcze mam nowego kumpla jakim jest mokry ręcznik który klade na nogach bo inaczej nie da rady . Choć odrobina chlodku jest niezbędna ;)
wczoraj stwierdziłam nawet ze jesli bede chciała drugiego dzidziusia to bede musiała to porządnie zaplanować zeby okres 'ciazyzaawansowanej' nie odbywał sie podczas letnich upalow ;))))

kara to to super ze koleżanka tez w ciazy ;) nie ma nic fajniejszego jak wspólne spacery a potem tak jak mówisz wspólne wakacje czy spotkania z maluchami ;)

Ostatnia edycja:
Asia_Sonne Witaj:) Myślę, że szybko się wdrożysz:tak:

Kara super, że koleżanka też w ciąży, ja się w poniedziałek dowiedziałam, że znajoma też zobaczyła II i jeszcze dwie koleżanki się starają od września, więc też będę miała z kim się wybrać na spacerek:))

Choco tak wiem cos na ten temat z tymi chłopami mój juz tez zdarzył mnie wkurzyć baran jeden wiecznie marudzi mowię mu ze w pn przed ślubem bedziemy wozić ciasto a on mi tu fika ze co to za głupia tradycja ;/ baran i tyle!

Wszystkiego najlepszego Wszystkim Aniulkom!

Asia witaj ;) o z tym ręcznikiem dobra opcja ...

Dziewczyny a tez macie muchy? Kurde spiąć przy otwartym oknie codziennie mi cos wleci i najgorzej jak spisz a to dziadostwo usiądzie na twarz!

Ann jedz ostrożnie !

witajcie :)

choco, zespół cieśni przechodziłam i wiąże się to z niesamowitym bólem, że ręka jest praktycznie unieruchomiona. Także jeśli tylko masz spuchniete, to na pewno nie to :)

Ann, spokojnej podrozy i udanego wypoczynku :*

Amaliee, przykro mi ze Cie jednak zlapalo. Mam nadzieje ze przejdziesz lekko i szybko bedzie z glowy.

wszystkim Aniom najlepsze życzenia imieninowe :) Hania Ty tez dzis obchodzisz?

Hania, a mowili czy te wylewy u Elenki moga miec jakies skutki w przyszlosci?
A neurologicznie u Dziewczynek wszystko w porzadku? Czy to za wczesnie?
Super ze Ola opuszcza OIOM. Moze jakas foteczke aktualna, jak juz sie przeniesie :)

Kciuki za wizytujace jesli sa :)

ja juz po wizycie, napisz etu bo duzo nie ma. Moj gin sie urlopuje wiec bylam na wizycie u innej lekarki, niby mila, ale widac ze zlewka totalna. Na moje pytania odpowiadala zbywaniem i na wszystko odpwoie dr golabek po powrocie... grrr
Zrobilam tez pierwsze badania szpitalne hiv, kila, przeciwciala i cos tam jeszcze - to mi powiedziala ze za wczesnie i pewnie bedzie trzeba powtorzyc jesli nie urodze do 38 tygodnia pfff
Nic pojde na ktg w 36 to dopytam w szpitalu.
Swoja droga Dziewczyny ja nie wiem jak Wy dajecie rade, ja juz mam serdecznie dosc. Czuje sie mega sloniowo, nieatrakcyjnie, ani sie ogolic, ani ubrac jakos sensownie, co chwile mi goraco - masakra. Zdecydowanie zamykam fabryke i nikt mnie nie namowi na trzecie dziecko, chocby obiecal mi synka :D:D

Zdrowka dla Chorowitkow!

Witam i ja.
Kara fajnie miec towarzystwo na spacerach z maluszkiem.

Asia_Sonne witaj. Lepiej późno, niż wcale, jak to mówią ;-) Na pewno szybko sie wdrążysz.

Bubbles tobie tez będzie fajnie na wspólnych spacerkach.

Shiran85 współczuję odparzeń. Nic przyjemnego. :-(

Choco tobie również współczuję z powodu spuchniętych i bolących dłoni i nadgarstków.

Ann_ szerokiej drogi, spokojnej jazdy.

E MKa te Twoje nocno-poranne posty :-D Co Ty będziesz robić, jak już będzie po ślubie? Zanudzisz sie chyba jak ty taki wulkan jesteś ;-)

Hania oby udało Ci sie w końcu wyspać. Tyle masz ostatnio na głowie. Przydałaby Ci się jakaś pomoc domowa ;-)

Aniaam wszystkiego najlepszego
Ania// Tobie również, chyba że obchodzisz imieniny w innym terminie.
Wszystkim Aniom także najlepszego.

Mam ogórki do zakiszenia, ale jakoś weny brak.
Musze tylko posprzatać łazienkę i kuchnię, resztę zrobiłam wczoraj. Potem będzie laba...
Miłego weekendu.

Witajcie
Ja dzisiaj pospalam, mały pojechał do dziadków na dwa dni i mi się nudzi. Planów na dzisiaj brak tylko obiad zrobić i ogarnąć mieszkanie.

Ann udanej podróży

EM_Ka poodoczywaj trochę też czasami mam takie parcie jakby mały chciał wyskoczyć już, przygotowania pełną parą do ślubu widzę

Hania o widzisz u was burza, a u mnie pogrzmiało i przeszło, a tak czekałam na taką burzę nocną

Choco co chłop narobił, że aż tak humor popsuł?

Asia_Sonne witaj i napisz nam coś więcej o sobie

Kara fajnie z tą koleżanką, ja mam parę sasiadek w ciąży teraz także też się cieszę bo będzie z kim siedzieć na placu zabaw i na spacery chodzić

EM_Ka a co to z tym ciastem,gdzie ty go będziesz nosić ps. Ja śpię przy otwartym oknie ale mam moskitiere to much nie ma

Wesolutka, tak ja dziś też imieninuje ;)
Neurologicznie wydaję się, że wszystko jest ok. Ale panny są za małe by wyrokować.
Wylewy I stopnia nie muszą pozostawiać żadnych śladów w mózgu, ale niestety mogą. Zobaczymy za tydzień czy nadal będą się wchłaniać. Elena też na to wchłanianie leki dostaje.

Kara super, że znajoma też w ciąży ;) potem faktycznie razem fajnie.

Asia, witaj ;)

Bubbles o widzę, że i u was wśród znajomych wysp :)

Co do chłopów to ja się nie wypowiadam bo mój to szczególny egzemplarz :(

No pranie się zrobiło, większą część rzeczy poustawiałam, dzieciarnia usnęła, więc teraz wszystko poprzywieszam, poprzyklejam i pójdę naleśniki smażyć.

Maltanka u nas to było burza piorunowa. Normalnoe dawna tak nie trzaskało i to ze dwie h tak się kręciła.

Nie wiem czy wczoraj pisałam, ale w końcu z orange dotarli. Wszystko już dogadane :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry