reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A_nka no to musicie sobie to jeszcze raz przemyśleć na spokojnie, wszystkie za i przeciw:tak: No i życzę podjęcia najodpowiedniejszej dla was decyzji:)

Sawi nie dobrze z ta glukozą, a lekarka powinna Ci coś dać, albo chociaż wizytę umówić szybciej, masz się kolejne dwa tygodnie męczyć?:szok:

reklama
A no jednak naszego zostawiamy bo te tańsze nie mieszczą się w standardowe drzwi, dwa dziewczynu piszą, że mają tendencję do rozłażenia się stelażu :)

Więc nie ma co głupio oszczędzać, a gdy dziewczyny wyrosną z gondoli i zdecyduję się na inną spacerówkę to na pewno bez niczego go sprzecam :)
Koniec tematu. Jak jakiś inny wózek mi się spodoba to przywołajcie mnie do porządku :))

Sawi no cukier wm moczu to problem... Na czczo wynik też masz za wysoki powinno być do 90. Zajrzyj na nasz wątek cukrzycówek :)

Tu juz temat torby do szpitala, jejku ja z tych co nic dla siebie nie maja, jak ostatnio trafilam na pare dni to maz kupowal wszystko od pizamy przez szlafrok i klapki, wiec mialam najpierw dres a potem bordowa satyne jak sie mezczyzna wzial za zakupy :-D zobacze jak pojdzie dzisiejsza wizyta i moze sie za torbe zabiore :)a dla malucha narazie wszystko w kartonach czeka na koniec remontu i pranie ;)
A_nka jak wozek taki malo spotykany to pewnie uzywany uda sie sprzedac w dobrej cenie :)

robilam dzisiaj badania krwi i pielegniarka mi ja pobrala w domu, tylko musialam wstac o 6, i zaraz potem znowu do spania, fajnie tak, wizytuje dzis po 16, a potem szkola rodzenia, dzis o porodzie ma byc i maz wybiera sie ze mna i wtedy zdecyduje czy rodzimy razem czy jedak to nie dla niego :)))

milego dnia dziewczyny :)

Witam się i ja :)
U nas schnie ostatnia tura prania Anastazji :)
A poza tym dziś będę wypróbowywać basenik heh ;) już się nie mogę doczekać :)

Oficjalnie chciałam oświadczyć, że wyprawki kompletowanie uważam za zamknięte :)!!
Kilka rzeczy jeszcze nie mam materialnie ale są zamówione, zapłacone, więc moje ;)

Miłego dnia kochane :)

Amaliee spokojnie, to że nie masz przeciwciał nie znaczy, że się musiałaś zarazić, trzymam kciuki, żeby nie:tak:

Choco gratuluję skompletowania wyprawki:-)

witajcie :)

Dooda, no to faktycznie lepiej byc przygotowanym wczesniej :)
ja musze w koncu zmotywowac meza zeby przyniosl reszte ciuchow po Oli, bo pajace sa, ale bodziaków brak :) a wsumie moglabym juz spakowac torbe malej :)

kara, to chyba zalezy od dziecka :) jedne sa straszne zmarzluchy (jak moja Ola) i procz rozka jeszcze przykrywana byla kocem :)

joani gratuluje :D:D

Amaliee, kciuki zaciskam, zeby jednak Cie ominela ospa :(

Emka, sukienka cudna - taka zwiewna :)

Hania, zycze Ci zeby udalo sie wypocznac chociaz troszke :)
Jak sie maja Dziewczynki?
Miazdzysz z tym wozkiem :D:D ale chyba jednak postawilabym na wygode i go zostawila. A potem za uzywke tez wezmiesz dobra cene! Wyobrazasz sobie zapinac 4 dzieciakow pasami? A tak 2 klikniecia plus 2 razy pas ;)
Swoja droga masakra wyjscie z domu - torba na ramie, Dziewczynki w obu rekach a Dominik i Nelcia na butach - kazde w inna strone ;)

ania, ja naszykuje dwie wersje mezowi i w zaleznosci od pogody taka przywiezie do szpitala :) chociaz juz jest bardziej ogarniety w kwestii ubran :) Bo na poczatku jak mowilam przywiez body, kaftanik i spiochy to przywozil mi wszystko tylko nie to o co prosilam :D Ale do tej pory myli sukienke ze spodnica :D:D
PAmietam, ze te salki poporodowe byly malusie, wiec nawet plaszcz, buty i moje ubranie maz zawiozl do domu i przywiozl mi na wyjscie ;)

sawi, chyba jednak sporo jak na wynik na cczo.
tutaj watek https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2014-a-f551/slodkie-mamy-czyli-wrzesniowe-cukrzycowki-71349/

choco, gratuluje!!! i zazdroszcze ;)

reklama
hehe Hania masz zakaz oglądania wózków :)
Fajnie że mebelki będą chwila moment :) uwielbiam te ustawianie układanie i strojenie pokoiku :)

bubless skąd ja to znam, mam dokładnie to samo..:D też mówili że będzie ochłodzenie i że będzie czym dychać... a tu dupa.. i koszą pod samymi oknami..:)

bubles, marciątko chyba zrobię tak samo.. z nati zimą to miałam wszystko przy sobie jakoś tak lepiej się czuję jak mam wszystko przygotowane :) ale no przecież pół torby nie zapakuje :) hehe

Ameliee a jak byś się przeszła do rodzinnego?? może dał by ci coś? a Img też robiłaś??

Alpine pierwszy raz słyszę że pobieranie krwi w domu :) super sprawa :)

Sawi https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2014-a-f551/slodkie-mamy-czyli-wrzesniowe-cukrzycowki-71349/ proszę :) cukier masz bardzo wysoki...;/
A lekarka jakaś nie normalna jak się zrobi zapalenie albo grzyb to będzie trzeba leczyć antybiotykami... a tak dała by cokolwiek... pij / jedz dużo żurawiny witamina C i pij jak najwięcej wody nie gazowanej :) i może jakis dobry płyn do higieny intymnej.. i jadła bym dalej te tabletki co jesz :) urofuragina czy furagina.. nie pamiętam co w ciąży mozna :p

Do góry