reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
hej dziewczyny!
Hania, dobrze, że w tej sytuacji wychodzisz ze szpitala i będziesz mogła być przy małej... trzymam kciuki, żeby malusi organizm zwalczył zakażenie...
Sonia, super, że w końcu opuściły Cię te paskudne dolegliwości! taka prosta rzecz a tyle człowiek się męczył...
Co do prania rzeczy, to może dziś się zabiorę za pierwszą partię, pogoda super to szybko wyschnie :) wypiorę też pościel i kocyki ale rożka i ochraniacze chyba już nie bo się boję, że zniszczę :-/
My wczoraj mieliśmy gości, znajomi zaprosili nas na weselicho, niestety 13 września więc z góry "podziękowaliśmy" albo będę tuż przed albo tuż po więc nie ma rady...
dziś uroczy dzionek, gdyby tylko nie ta alergia...
pozdrowionka!!!

Hej Kochane ;-)

Grill się udał, koleżanka z Belgii przyjechała nie widziałyśmy jej chyba z 2 lata, miło powspominać ;-)
Wczoraj 3h prasowałam uf gorąco było, ale przynajmniej zrobione :)
Zaraz schodzę na śniadanie bo głód złapał, ale najpierw chciałam nadrobić wczorajszy dzień.
Smoky fajnie że dzieci spały całą noc, może pomaga fakt że to właśnie jakaś nowość dla nich bo piętrowe no i sami pościel wybrali ;)
Hania dobrze że wychodzisz już i mocne kciuki za Elenkę.
joani dobrze że już narożnik z głowy.
sawi te gwiazdki są super, jakbym robiła pokój dla synka to bym skorzystała ;)
Kara no ja niestety nie dam rady bo ja 20 września będę albo na porodówce albo zaraz przed wylotem ;-) muszę z bólem serca odpuścić to wesele.
wesolutka udanego dnia za miastem, fajnie że basenik macie, ja mieszkam za miastem a basenu ciągle brak ;-)

Udanego dnia wszystkim :-)

Koko ja wczoraj poprałam pościel i też ochraniacz i rożek zostawiłam, bo się bałam, że się z nimi coś stanie, wietrzą się na balkonie, mam nadzieję, że to wystarczy:tak: Wszystko ładnie wyschło, więc od rana zaliczyłam od razu prasowanie:-D

A_nka daj znać jak znajdziesz chwilkę co się dokładnie dzieje.

Hania, dołączam do trzymających kciuki za Elenkę, niestety tak to już jest z wcześniakami, raz lepiej, raz gorzej i ciągle jakieś niespodzianki. Malutka jest silna i wie jak walczyć! :blink:

Joani, to miłej zabawy w tym ukropie. Może nie będzie tak źle... Ja to standardowo cały czas latam w leginsach i tunice albo sukienkach. Tak naprawde to ja nie kupiłam sobie żadnych ciuchów ciążowych , aż niewiarygodne. Conajwyżej w niektórych rozciągliwych topach wyglądam jak paczka cukierków. :-p

Ja właśnie robię pierwsze białe pranie dla maluszka. Ależ to ekscytujące. ;-) Pranko już się suszy w suszarce a ja tylko zerkam ile czasu jeszcze zostało. Normalnie jak czubek się zachowuje. :sorry:
Jak już pranko będzie gotowe jedziemy do teściów na obiadek a wcześniej chcę jeszcze do centrum handlowego wpaść zobaczyć może jakiś ciuszek dla mnie do sesji zdjęciowej bo to już w przyszły poniedziałek a nie mam za bardzo pomysłu w co by się odziadziać. :dry:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :)
Haniu modlimy się za Elenkę i za Ciebie.. walczcie Kochane :*
Dużo dużo siły Wam teraz potrzeba, o to też się modlimy.

Sonia Ty we wszystkim ładnie wyglądasz, więc byle co zarzucisz i będą piękne zdjęcia :)

Miłego dnia dziewczyny, oszczędzajcie się :)

Soniafka ja już wprawiona w praniu noworodkowych ubranek a i tak za każdym razem tyle mam z tego frajdy jak pierworódka
samo rozwieszanie na suszarce czy sznurkach mnie cieszy.....
ale ja lubię tez ubranka moich starszych prać,rozwieszać,prasować ,układać
zawsze przegląd zrobie
jak na spodniach dziurki to próbuje łatkę naszyć fajną a one radoche mają
często robie im przegląd ubranek z których wyrosły

dopijam kawusie i idę do męża poodkurzam pył ze szlifowania futryn,bo dziś malowanie

żeby mi sie chciało tak jak mi się nie chce :-D

Hania kochana kciukam za Elenkę!!!

Ja ogarniam domek i witam się wekkendowo! u nas pogoda masakra... weszła bym do zimnej wody i nie wyszła przez cały dzień:D

Małż wczoraj wyciągnął wózek, dziś chce go złożyć i wyprać... kółka doszły nowiutkie:D

Pochwale się jak już będzie naszykowane...

łeb mi dziś pęka... jeszcze teście chcą grilować... a ja bym sobie pojechała nad wode...:(:( nie mam zamiaru się kisić cały dzień w tym słońcu, hmmm no cóż zobaczymy jak Mąż wróći z pracy...

Miłego dnia kochane!

reklama
Hania i ja trzymam kciuki za malutką &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tymczasem czekam na rodziców i moją Maję, którzy utknęli w korku jadąc z Zielonej Góry do nas. gdzieś przed Cigacicami był wypadek czy cos i droga już im zajęła 2 godziny a jeszcze pewnie z dwie kolejne to potrwa :(((
współczuję w tym ukropie ;/

Do góry