reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Mnie też dzisiaj spać się chce.. chyba po tych emocjach u lekarza i po wybraniu w końcu narożnika :-D
My jutro imprezka u teściów, nie wiem jak przeżyję w ten upał... wiec miłego weekendu.

reklama
kurcze padam dzisiaj na twarz, dopadło mnie zmęczenie materiału. Muszę kiedyś wysłać męża na cały dzien z dziećmi do teściów bo potrzebuję czasu tylko dla siebie, ehhh tylko kiedy? We wtorek mam fryzjera to moze tam sie troszkę zrelaksuję, marzy mi się delikatne ombre na końcach ale poczekam na opinię fryzjerki.

Choco mi pomaga masaż i zimna woda :) to takiego szoku daję i przestaję swędzieć :)

Hania dobry tekst :)

Joani fajnie że narożnik wybrany :) znowu z głowy :)

Wesolutka no ja już przerabiałam temat z papierem hehe :) po listku i też układanka na ziemi na ustęp wszystko.. :) a feee i fujj to teraz u nas popularne :) i przy przebieraniu i stopy śmierdzą haha.. i jak robaki są :)

Jeśli chodzi o naklejki to my na sufit mamy ten projektor :) ale takie naklejki fajne :) a małe delikatne światełko się przydaję przy maleństwiie :)

Miłego wieczorku kochane :* buziaki i dobranoc :*

No i ja w końcu spac idę, babka gadaniem się zmęczyła i chyba znużyło ją moje aha i tak ;)

Cukier wyskoczył za duży tylko po ich wspaniałym podwieczorku, a tak wszystko w normie.

Sawi fajne te naklejki na sufit ;) może i ja takie Neli i Dominikowi sprawię... Hmm muszę się zastanowić i ceny zobaczyć przede wszystkim.

Wesolutka, Ola niemożliwa ;) Dominik ma fazę na wywalanie wszystkiego z szuflad i łóżeczka. No i sprzątanie szczotką od kibla wszystkiego co się da jest na porządku dziennym ;)
Hihi wy coraz bliżej macie do rozwiązania :D normalnie, a nie dawno serduszkami bijącymi się ekscytowałyśmy. Czas leci...

Smoky o tak czas dla siebie jest niezbędny co by człowiek dystansu do niektórych spraw nabrał. Inaczej można zwariować :(

Joani super, że narożnik wybrany. Oby był wygodny :p
Dobrej nocki!

Dooda ah ten upał pewnie wszystkim daje się we znake. A wam ciężaróweczki w szczególności :-*

Marciątko super, że remont tak sprawnie na przód się posuwa :)) obyś znalazła jakieś fajne naklejki bo to jednak ożywia pokój i faktycznie interesuje malucha :)

Aniaam to dobrze, że już jest lepiej. Niektóre dziewczyny bo tych sterydach są właśnie takie ospałe.

Maddlenka super, że wizyta nad jeziorem udana i młody zadowolony. Teraz odpoczywajcie :)

No to nadrobiłam ;) spokojnej nocki dziewczyny!
Buziaki :-*

witajcie :)

ja juz na nogach. Ola wstala na mleko a tu takie piekne slonko juz nie daje spac :) Dzisiaj mamy wyjazd na dzialke, z czego sie bardzo ciesze, bo zapowiada sie upal, a poza miastem to jednak inaczej. Noi Mloda moze sie ciapciac w basenie do woli :) I będą prażonki mmm już mi ślinka cieknie - chyba dziewczyny ze Sląska powinny wiedzieć co to jest :)

Hania, kciuki żeby Cie dzis wypisali (może nie jedz deseru - to cukier bedzie w normie) :p
I nieustannie za Dziewczynki, mam nadzieje ze z Elenka lepiej <3
A Domino chyba lepszy "aparat" - wyobrazam sobie go latajacego z ta szczotka po mieszkaniu :D:D
Mi kiedys Ola wziela szmatke i tak "myla" podlogi ze myslalam ze umre ze smiechu :D

milego weekendu Dziewczyny. Zaciskac nogi, bo burze zapowiadaja.

A ja już zaraz do domku wybywam i prosto do dziewczynek bo z Elenką wcale nie jest lepiej :-(

Mała ma sepse :-(

A_nka jej:( dobrze, że wychodzisz, trzymam mocno kciuki i modlę się za Elenkę, taka mała kruszynka, a tyle musi przejść:-( Oby była silna i z tego wyszła.

Musieli podłączyć małą znów na respirator, do tego dochodzą problemy z jelitkiem :-(

Kazali natychmiast przyjeżdzać do szpitala.

reklama
Hania, trzymamy kciuki za was.
Kręciłam się całą noc... najpierw mąż dał taki popis chrapania, że go pół osiedla słyszało, łącznie ze mną mimo stoperów w uszach... Frankowi też przeszkaddzało najwyraźniej, bo sobie hasał... potem gorąco mi było i mimo, że pod samym prześcieradłem śpię...
A dzisiaj impra w ukropie mnie czeka... mąż pojechał trochę auto ogarnąć i ruszamy. Miałąm naturalnie problem z ubiorem, bo w nic mi brzuch nie wchodzi, zastrajkowała nawet spódnica ciążowa, która mnie na brzuchu zaczęła uciskać... i w dup.... jadę w leginsach i tunice.
Wesoluka, myślę że w basenie i ty będziesz nogi moczyła, dobrej zabawy :-)
Wierzę, że jakoś wytrzymamy dzisiejszy dzień i wszyskim dobrego samopoczucia życzę.

Do góry