reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej, dziś jestem totalnie wymęczona przez gorączkę ;/// nienawidzę takiej pogody, ręce spuchły, paluchy jak serdelki a wieczorem głowa zaczęła tak bolec, że masakra.
A jutro ma być jeszcze gorzej ;///

Hania - sto całusów i zaciśnięte mocno kciuki za Dziewczynki.

Idę złapać moją pięciolatkę i zmusić do wciśnięcia kolacji. Brak mocy.

reklama
Super dziewczyny, że też macie pomoc rodzinki :)

U nas tym razem też sami wiecie kupę podostawaliśmy i kasę na łóżeczka.

Dziś mleka 10ml, mąż był w bydg. U elenki stan bardzo ciężki i prosimy o modlitwy.

Hania mocno zaciskam kciuki i modle sie za Was :*
Dawaj znac na biezaco jak sytuacja...
Miala juz przetaczana krew? czy ze wzgledu na infekcje na razie jest to niemozliwe?

My też po dzionku, właśnie z grilla wróciliśmy, ale upał, szok, pod wieczór za to komary zaczęły żreć więc nie ma co dłużej siedzieć a już taka przyjemna temperatura jest :)
Ale mi dziś mała kopała, siedziałam ręce na dole brzucha i cisza, i tak mówię do siostry, że mała jak kopie to nie czuć jak się rękę przyłoży i jak tak mówiłam to mi zaczęła chyba nóżkami nad pępkiem kopać ale już tak, że cały brzuch mi zaczął skakać :szok: ale fajnie :-D potem tak tylko siedziałam i czekałam na więcej, i wszyscy nade mną też stali i czekali, jedynie mnie i siostrze dała popatrzeć, nikt inny nie widział :-D

Hania dziś będę się modlić za Elenkę, by było z nią lepiej i za Olę również.

Ola ma się o wiele lepiej niż jej maleńka siostrzyczka :(

Dziewczyny dopiero doczytałam tej sierpniówki która się rozpakowała zmarła jedna córeczka :(

Wesolutka mała z tego co mówili miała przetaczanie, ale potrzeba ponownego ale narazie sie go nie podejma

Hania oczywiście nie przestajemy się wstawiać za twoimi córeczkami i tego na górze, tego Ci nie zabraknie/

Mój Mały raczej się poprzecznie ułożył od kilku dni bo wciąż mam ten brzuch wypięty ale tylko tak jakby główka po prawej od pępka i na dole i górze brzuch takie rączki a po lewej w jednym miejscu nóżki. Jutro wizyta to się okaże czy miałam rację hehe :-) i już zauważyłam że między 10 a 12 w ciągu dnia ma czas na harce. W innych porach też, bo teraz to już praktycznie cały dzień go czuję, ale tą porę już bankowo zauważyłam :-)

No nam też teściowie obiecali dać na wózek, ale nie wiem jak to się skończy bo lubią się trochę wtrącać. Zobaczymy, a ja tak jak joani nie lubię być zobowiązana.

Dziś jakiś gorszy dzień tak jak pisałam rano, nie do życia. Na szczęście już się kończy, a jutro zobaczę Maluszka, ale się cieszę :-D

Hania, a mowili co to za infekcja?
Walcz malenka <3
u nas tez szpitalny dzien... moj chrzestny i najlepszy wujek mial nad ranem udar mozgu. Ma paraliz prawej czesci ciala i zagrozenia zycia nie ma, ale nie wiadomo czy bedzie jeszcze sprawny :/
Takze modlitwe z mojej strony za wuja i Wasze malenkie masz gwarantowana!

Elenka - 3maj się Maluszku, gorące modlitwy i od nas płyną.

Głowa nadal boli a dodatkowo zauważyłam skokowy wzrost brzucha, aż czuję że skóra jest tak napięta po bokach jakbym za mocno nadmuchała balon :(
i dopadła mnie właśnie kolejna ciążowa przyjemność - zgaga ;///

Niewiadomo pobrali dopiero krew na wyniki

Dziewczyny nir wiem jak to od jutra bedzie z moja obecnoscia na forum. Ale obiecuje, ze raz dziennie postaram sie zdawac realcje.

Oby jutro u notariusza bylo ok i niech maz kredyt zalatwi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry