reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ann, to prawda :-) wrzesień jest dla nas mega przyjaznym miesiącem. Mały może nam wstrzelić się pomiędzy rocznicę ślubu a męża urodziny, jeśli parę dni będzie chciał dłużej posiedzieć w brzuchu ;-)
W rocznicę naszego ślubu urodziny też ma mój ukochany chrześniak.
Wszytko wyjdzie w praniu :-)

reklama
Dzień dobry wrześnióweczki :D ta godzina a jaszcze nikogo tutaj nie ma :-p

U nas zapowiada się upalny dzień już teraz są 23stopnie w cieniu :szok: może jakaś rzeczka coś :D tylko muszę parasolkę jakąś znaleźć żeby na słońcu nie siedzieć... :p

joani to faktycznie wrzesień macie ciekawy :D
Hania jak tam się czujesz i jak dziewczynki? :-)

Cały post mi skasowało :/

Napiszę tylko, że być może dziś puszczą mnie do domu.

Wesolutka z tą gminą się zorientuje, dzieciom do sierpnia postanowiliśmy nic nie mówić że Panny są na świecie. Nela nie dałaby nam żyć. Chciałaby je zobaczyć, stale by pytała kiedy wyjdą, a wątpie by miała cierpliwość do jej gier w 1000pytań ;)

Witajcie :) u nas też upalnie się robi już ;/ ciekawe jak to będzie..
Joani u nas też pare imprez wrześniowych jest :) może mały trafi w jakąś :)

Haniu 30ml na pierwsze raz to naprawde fajnie :) rozkręci się wszystko spokojnie :)
Super że z domkiem się udało :) byle tak dalej :) Może i to dobrze że Neli nie powiedzieliście .. Spokojniejsza bedzie i ona i Wy gorzej jak się zapyta czemu małych w brzuszku już nie ma bo zapewne już jest spłaszczony :*
Jakby puścili Cię do domku to zapewne pojedziecie do małych księżniczek, Więc ucałuj je jak bedziesz mogła oczywiście od cioć z bb :***

Miłej Niedzieli Wam życzę kochane :*:*

Dzien dobry :-)
wchodze poczytac z rana dobre wiesci i sa jak na zawmowienie :-)
nasza nocka troche zerwana,lala cos spac nie mogla,budzila sie,plakala... pewnie zebow ciag dalszy.

Haniu fantastycznie,ze wypuszcza Cie jeszcze dzis :-) a jak Ty sie w ogole czujesz po tej cesarce,jak Ci idzie chodzenie i takie '' zwykle'' sprawy jak toaleta,ubieranie? tak jak opisujesz cala sytuacje,to w ogole nie daje sie poznac,ze Ty po cesarce. no i jak gwiazdki po nocy? juz dzis je zobaczysz? Nela i Domis tez stesknieni. dobry pomysl z tym ''przesunieciem'' terminu urodzin,tylko czy corcia sie nie zorientuje?

pozdrawiam i milego dnia zycze wszystkim !

Dzien dobry wszystkim :) u mnie piekny sloneczny poranek, maly strasznie aktywny byl wczoraj i na zmiane kopniaki, wypinanie sie i twardnial brzuch

a jak Cie wypuszcza to dobrze w domu zawsze lepiej;-)

Witam i ja. U nas tez sloneczko.
My dopiero wstalismy( ja i Antonio, maz od 3 w nocy na rybach).
A_nka a dzwonilas juz do Bydg, jak dziewczynki?
Tez uwazam, ze dobra decyzje podjeliscie, zeby nie mowic dzieciom, ze panny juz sie urodzily. Lepiej poczekac, az bedziecie mieli pewnosc, ze juz nic malym nie grozi.

My dzisiaj idziemy z Antosiem na STRAZACKI DZIEN DZIECKA . Bedzie zadowolony, mozna bedzie zwiedzac wozy strazackie, lac wode, ma byc zamek, banki i inne atrakcje.
Milej niedzieli.

Ostatnia edycja:
Hej:)

A_nka ale by było super jakbyś dzisiaj wyszła:tak: Jak dziewczynki będą miały mamę blisko to na pewno będą się lepiej rozwijać:) I też myślę, że decyzja o nie mówieniu dzieciom jest słuszna, tylko właśnie jak zamierzasz ukryć brak brzuszka?

Maddlena no to Antoś się dzisiaj wybawi, bo pewnie jak większość chłopców w jego wieku, chce być strażakiem:-D

Anusiaszymka oby ząbki szybko wyszły i wasza laleczka się długo nie męczyła:tak:

U nas dzisiaj też gorąco od rana, wczoraj trochę z mamą latałam po mieście i spiekłam sobie dekolt i ramiona, dzisiaj przed wyjściem na słońce muszę się posmarować, bo mam wciąż wszystko całe czerwone.. :sorry2:

Dziewczyny jak nie macie nic przeciwko to ja mogę zrobić Listę naszych Maluszków, chyba, że jest jakaś inna chętna to proszę:)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny:)
Ja jakaś nie do życia dzisiaj, też tak macie kiedy weźmiecie ciepły prysznic? nie że woda gorąca, ale taka średnia. No bo ja czuję się przez parę pierwszych godzin jak flak a bez kawy i śniadania to już totalnie. A pod zimny to jakoś nie jestem w stanie wejść chociaż myślęo tym za każdym razem :(
Hania super jakbyś mogła wyjść, zawsze w domu lepiej, a może byś mogła wcześniej do córek pojechać.
joani no to widzę wszystko przemyślane na wrzesień hehe :-)

No nic lecę na śniadanie żeby stanąć porządnie na nogi, I muszę się dziś z księdzem na spowiedź przedślubną umówić, ale nie rozumiem po co dwie. Mam się powtarzać potem na tej drugiej czy tylko jak coś sobie przypomnę hmm:baffled:
Udanej niedzieli Mamusie :-)

reklama
Hania, byłoby cudownie. W takim razie trzymam kciuki za dzisiejsze wyjście i oczywiście nieustannie za Dziewczynki.
Dolaczam do pytan dziewczyn, jak sie czujesz?
Mysle, ze slusznie ze nie mowicie jeszcze dzieciakom.
Jak mleczko?

My sie zbieramy do zoo... troche pozno, ale pospalismy wszyscy do 9 ;)

Do góry